Jump to content

mandarinica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zdravo! ovako, prebivalište mi je s bakom i djedom. Djed mi želi darovati dio nekretnine u kojoj živimo. zanima me jel na to trebam plaćat porez ili ne? unaprijed hvala na odgovorima!
  2. jel on ima po zakonu prava vidjet moj indeks? mislim da nema i toga se namjeravam držati. ne želim mu davati nikakve informacije o sebi koje ne moram. potvrdu mu pošaljem bez problema. prošle su duge godine kad nije ni pitao za mene. 8 godina mog života (od rastave do srednje) ga nisam ni zanimala- ni čestitka za rodjendan,kamoli alimentacija. od kad sam konačno (na sudu) istjerala redovitu mizernu alimentaciju (negdje početkom srednje škole) nema nijednu lijepu riječ za mene. sad, kad sam pri kraju studija želi se nasladjivati mojim uspjehom, želi biti OTAC....neću mu to dopustiti. i ne moram, nadam se. ps-nije platio alimentaciju za svibanj, neće, kaže, ni za lipanj. Jeli to dovoljno da ga se prijavi??? bar da dobije neku ozbiljnu opomenu? hvala
  3. redovita sam studentica i premda je dosad otac plaćao redovito, odlučio je ovaj mjesec od mene tražiti pregled indeksa ili mi dalje neće plaćati. rekla sam mu da može dobiti potvrdu, ali indeks ne želim ni da dira. naime, nikada ga nije interesiralo ništa u vezi mog školovanja, čak je bio i protiv mog studiranja (jer da se njega pita on mene ne bi slao na fakultet pa prema tome ne mora ni plaćati alimentaciju- njegove riječi..). sada me interesira kako i kome se obratiti da ga prijavim?? hvala na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija