Jump to content

MassSarr

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jutros bez problema predao zahtjev za izdavanje nove osobne iskaznice u PU Kaštela. Taman maloprije na TV neki šešo iz MUP-a govori kako se neće kažnjavati ljudi koji dođu izvaditi novu osobnu već samo oni koji se koriste istom u nekim drugim slučajevima.
  2. E pa tako sam i ja nekako otprilike to sve skužija. Ništa, vidit ćemo ujutro šta će bit. Svejedno hvala na utrošenom vremenu i odgovorima.
  3. E sad mi je već puno jasnije. Sad bi me samo zanimalo ako se zna kakva je praksa službenika koji izdaju nove osobne, da li im je praksa prijavljivat slučajeve poput moga il je se moguće prošvercat.
  4. Pa dobro sad, pročita sam ja to sve šta si i ti napisa, aal ja pitanje postavljam sa laičkog aspekta jer da sam malo bolje potkovan šta se tiče prava vjerovatno ne bi postavlja ovako, za vas, glupa pitanja. Vidim ja di piše članak al ne razumim šta je stavak. Jel stavak prvi sve ovo ispod 5. članka il je stavak prvi samo sljedeće "1. su se promijenili osobni podaci o njezinom osobnom imenu, osobnom identifikacijskom broju, spolu, datumu rođenja, ili ako je promijenila prebivalište u RH" pa bih jako cijenio odgovor tipa da li mi slijedi kazna ili ne. Pozdrav
  5. Poštovanje, evo upravo pročitah ovaj članak http://danas.net.hr/hrvatska/niste-izvadili-novu-osobnu-prijeti-vam-kazna-od-3000-kuna S obzirom da je moja osobna iskaznica istekla prije 20 dana malo sam bacio oko na http://www.zakon.hr/z/447/Zakon-o-osobnoj-iskaznici U ovom zakonu ja nigdje ne vidim o čemu pričaju ovi u ovom članku s net-a. Stoga bih vas molio da mi malo pojasnite taj zakon prema kojem, ukoliko je istina to što pišu, mi prijeti kazna od 3000 kuna. Unaprijed zahvaljujem na odgvoru. Pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija