Jump to content

helci11

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Molila bih nekoga tko ima skripte i nova azurirana pitanja za pravosudni da mi posalje na mail: helci11@gmail.com. Hvala!
  2. Pozdrav! Da li netko ima iskustva sa premještajem (rad u državnoj službi) i to u drugo mjesto rada čak i u drugu županiju i to zbog obiteljskih razloga? Da li odobravaju takve zahtjeve ukoliko postoji slobodno radno mjesto određeno pravilnikom? Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.
  3. Pozdrav! Imam jedno pitanjce. Da li se nakon završenog stručnog osposobljavanja moguće zaposliti kao odvjetnički vježbenik obzirom da je kroz to stručno osposobljavanje odrađeno vježbeništvo samo ne kod odvjetnika. Hvala unaprijed!
  4. Hvala ti pahuljiva! Da, najvažnije mi je bilo da saznam što je na posebnom dijelu. Tako sam si i mislila da je Zakon o socijalnoj skrbi dovoljan. Sretno!
  5. Molim vas, ako je netko bio jučer na državnom iz posebnog dijela socijalna skrb VSS, neka mi javi kako je bilo. Hvala unaprijed!
  6. Tako sam i ja gledala onaj pravilnik, ali to je ipak za stručni tak da mislim da nije sve za državni bitno. O, super što ideš 15.tog, ja još čekam. Kad si ti prijavila ispit? Jakooo bi ti bila zahvalna da mi javiš nakon 15.tog kako ti je bilo. Mislim da je netko pisao kako su na posebnom dijelu bila samo pitanja iz Zakona o socijalnoj skrbi, ali vidjet ćeš već. Sretno! )
  7. Hej pahuljiva. Evo ja sam pravnica. Bila sam na stručnom osposobljavanju u czss i imam prijavljen državni samo još ne znam datum polaganja. Od drugih sam saznala da za posebni dio u biti samo treba Zakon o socijalnoj skrbi, da ih čak Obiteljski zakon uopće ne zanima tak da ću se ja na to osloniti, jer previše je toga. Obiteljski ću proći reda radi, ali ne kanim ovo ostalo ništa.
  8. Hej mani! Evo, hvala ti na ovim vrijednim informacijama, odlično su mi došle budući da čekam da mi pošalju poziv. Koliko dugo si ti čekala? Evo i a učim već pomalo oko mjesec dana jer mi treba više, sve to ovisi od čovjeka do čovjeka. Znači samo Zakon o socijalnoj skrbi pitaju? Odlično!!!
  9. Da, probat ću nazvati pa da čujem. Prijateljica ti je isto bila na stručnom u czss? Kad si ti prijavio ispit?
  10. E, a kad si prijavio dsi? Ja sam prijavila 10.1. možda i ja dobijem rješenje ovih dana. Ti si isto pravnik u czss? Ma, imaš pravo i ja ću Zakon o soc. skrbi naučit dobro, a Obiteljski ću malo proć i mislim da će bit dovoljno. Da li imaš kakvih saznanja od kolega koji su išli ranije?
  11. Oblačno, molim te reci mi kad imaš državni? Ja isto učim i iskreno ne mislim svu onu literaturu učit, smo Zakon o socijalnoj skrbi i Obiteljski nešto, pa toga je stvarno previše. (
  12. Helga, javit ću ti kako je bilo dok prođe mada sumnjam da će biti ubrzo kad ništa ne javljaju, a prijavila sam 10.1..Valjda nema dovoljno kandidata za rok. Ma, ja si mislim da nema šanse da sve učim po svoj onoj literaturi, učim Zakon o socijalnoj skrbi i Obiteljski zakon i to je to za taj posebni dio. Nekako si mislim da će i pitati Zakon o socijalnoj skrbi budući da je novi stupio na snagu, tak da...
  13. Ja idem na državni, mislim da mi to nudi malo više mogućnosti, nego stručni iz socijale tak da...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija