Jump to content

valne

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. valne

    Nekretnine

    Pozdrav! Koji je status kad je nekretnina bez građevinske i uporabne dozvole i nalazi se na moru. Želim kupiti jednu takvu nekretninu pa me zanima dali mogu prenesti vlasništvo na sebe i koja je procedura za ishođenje tih dokumenata? Dali kad je isplatim se mogu useliti u istu? Unaprijed zahvalna.
  2. Pozdrav, mama je skrbnik ocu koji potpuno lišen poslovne sposobnosti pa me zanima budući da tata ime dvije nekretnine na svoje ime koji je postupak da ih mama prepiše na nas djecu, tj. kome se moramo obratiti? Unaprijed zahvalna.
  3. Imam svjedoke za verbalni napad a za fizički ne,bile smo same, ali je priznala poslodavcu da je fizički nasrnula na mene.Druga kolegica sada obavlja mali dio mog posla koji je bio vezan sa mnom i s njom, to sam trazila od poslodavca i dozvolio je,a ona nije dobila nikakvu mjeru budući da smo dogovorili da više ne dolazimo u kontakt što po meni nje u redu jer sam očekivala da će bar opomenu dobiti. Ovako je sve zataškano.
  4. Pozdrav, radim u državnoj firmi i kolegica me verbalno(ne prvi puta) i fizički (prvi put) napala.Nemam vidljivih ozljeda ali je bilo naguravanja i vrijeđanja.Zanima me kome da se obratim? Poslodavac je upoznat s tim ali nije joj uputio nikakvu adekvatnu mjeru pa me zanima kome se mogu obratiti jer ne zelim da to ostane na tome kao da ništa nije bilo. Hvala.
  5. Otac mi je lišen potpuno poslovne sposobnosti a mama mu je zakonski skrbnik,zanima me dali mama može prodati nekretninu koja je njihova zajednička i ako da na koji način to funkcionira ako npr. hoće kupiti jednu manju a od ostatka novaca platiti neke obiteljske obveze? Na koga glasi onda ta kupljena nekretnina,na njih oboje ili samo na majku (skrbnik). Kakva je situacija kod nekretnine koja je cijela očeva dali mama tu nekretninu može sama kao skrbnik prepisati tj navesti da poslije očeve smrti to ostaje unuci? Lp.
  6. U banci imam pravo na isplatu depozita koji mi je ostao nakon otplate kredita,međutim u međuvremenu mi je blokirana plaća tj.imam ovrhu i zaštičeni račun. Zanima me dali postoji način da podignem taj depozit ili će to biti moguće tek kada otplatim ovrhu? Unaprijed zahvalna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija