Jump to content

lovro100

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U pravom posjedu tog zemljišta nije nitko, već se tim zemljištem mnogi koriste, tj, služi za provoz robe i vozila. Ažurirano U pravom posjedu tog zemljišta nije nitko, već se tim zemljištem mnogi koriste, tj, služi za provoz robe i vozila.
  2. Ja bi tu zemlju kupio od vlasnika. Vlasnik je vjerovatno umro, jer je tu zemlju kupio 1934.g., a ja ne mogu naći potomke.
  3. Očito se ne razumijemo. Zemljište je već kupljeno od nevlasnika koji se zove istim imenom i prezimenom kao i vlasnik. Ja sam to slučajno otkrio kad sam se počeo interesirati za to zemljište. To zemljište je kupljeno od nevlasnika 2003.g. Novi se vlasnik tada upisao i sad ima vlasnički list,ali je to kupio od krive osobe, a ja nikako ne mogu doći do potomaka pravog vlasnika. U tome je problem. Ne znam šta da radim više, a to zemljište mi neophodno treba. Imam i sve dokaze sa suda da je to tako.
  4. Problem i je u tome što nikako ne mogu doći do pravih vlasnika.
  5. Problem je u tome što nevlasnik i vlasnik imaju isto ime i prezime. Zemljište je kupljeno 2003.g. A ja sam tek sada došao do spoznaje što je učinjeno. Stvar je u najmanju ruku za DORH.
  6. Imam dokaze da je zemljište kupljeno od krivog vlasnika. Ja bi htio to zemljište kupiti od pravog vlasnika, ali je pravi vlasnik umro, a ne mogu naći potomke. Kako riješiti ovaj problem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija