Jump to content

Kleinfeld

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jedan sto se tice alkohola, i jos par za manja prekrsajna djela. Kako je uspjeh postignut cinjenjem kaznenog dijela ako se ne osjecam kriv za prekrsaj koji mi stavljaju na teret?
  2. U vecini slucajeva pozovu svjedoka ali i ne moraju. Odakle sudu dokazi da je policija postupila po propisima? Optuzeni ce slozit svoju obranu tako da je on u pravu a policija nije.
  3. Kako ce bit neopravdano poricenje prekrsaja ako ce ga opravdat sa svojom obranom koju ce smislit i koju ce iznijeti sutkinji ili sucu kad ga sud pozove. Pa da, iziskuje gubitak od pola sata koliko to traje da obavi, bolje to nego platit kaznu ili priznat da je kriv i dobit neku umanjenu kaznu ako ga mogu oslobodit optuzbe kao sto su mene. Sud ce pozvat svjedoka kojeg je naveo u prigovoru i taj isti ce Editirao moderator Ne govorim da ce mu obrana bit zagarantirano uspjesna, to sve ovisi sto ce reci u sudnici al iz svog iskustva mogu reci da je moja bila uspjesna. Mozda sam ja samo iznimka bio.
  4. Kad ti dode prekrsajni nalog ne priznavati prekrsaj nit placati istu kaznu. Nije mi jasno jel svi ovi koji pisu drugacije govore iz svog iskustva ili se samo prave pametni. U prigovoru napisi da nisi odgovoran za djelo koje ti se stavlja na teret i navedi svjedoka koji ce potvrditi ono sto ces reci na sudu kad te pozovu. Na tebi je da smislis svoju uvjerljivu obranu(opcija imas koliko hoces).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija