Jump to content

sokirana

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ne znam ni sama dali da se pojavim na sudu ili da odugovlacim,jer od svih cujem da nemam sanse. besmisleno mi je odugovlacit,ako me to ceka,a i ako udjem pod zastaru od 4 god.,onda pogotov nemam sanse. dali je netko bio na sudu i kakvo je bilo rjesenje presude? dali je prvi sud na kenedijevom saslusanje,pa onda tek slijedi suceljenje ili kako? sto se dogadja ako odem na sud 10og, a nakon toga odem iz zemlje,jer idem na put?????? hvala
  2. dobila sam danas poziv za 10/4. Sto ocekivati? Dali je ovo suocenje ili saslusavanje?
  3. + toga garant mi je ponudio NIJE ISTINA, i tko ste vi da kazete garant mi je ponudio,pa zar sam ja na ovom sajtu da bih lagala i muljala. ako vi tako funkcionirate u zivotu go ahaed,i ne sudite druge po sebi,sram vas bilo.
  4. uzasno se nelagodno osjecam i nikad u zivotu nisam bila na nikakvom sudu i ne znam uopce sto me ceka i kao se postavit?
  5. ne razumijem jeste li sarkasticni kad kazete da nema bolje od nase policije ili to stvarno mislite???
  6. osim toga meni ne pise da nisam uspjela napuhat,vec da sam kategoriki odbila puhat, pa sa tom izjavom naravno da sam sumljiva i da moje sanse ce bit puuuunoooo manje od njegovih. katastrofa da takvi ljudi rade u nasem gradu i da se tako mogu ponasati,kako ih nije sram pred samim sobom i sto dobivaju od tog? povisicu? ne znam, ali i ako da,opet nije nacin i nije fer i nije u redu. kako cu ja radit ako mi se oduzme dozvola, a ne mogu radit bez auta? i to zbog koga? sorry,ljuta sam, ovo me podsjetilo na stari sistem,a kao nesto se promijenilo. pa zaustavili su me na ugibalistu heinzlove, prije skretanja na branimirovu,i vrapci znaju da tamo stoje uvijek otkad ja znam za sebe. pa da sam bila pijana zar bih se vozila tim putem na kraju krajeva?
  7. razumijem sto mi govorite, naravno da cu dovest svoje roditelje kao svjedoke,jer niti oni nisu mogli vjerovat nestrpljenju i nepristojnosti policajca. nisam ga uspjela napuhati , jer je covjek izgubio strpljenje sa mnom,a buduci da nisam nikad puhala i prvi put mi nije uspjelo,drugi put sam pocela i covjek rekao "e sad je dosta" i poceo pisat , ma mislim nisam ga napuhala,koliko god glupo zvuci je istina. prigovor sam poslala odmah u ponedjeljak,nisam cekala jos 5 dana i zelim cim mi dodje poziv ic na suocenje. problem je sto radim po cijele dane. jel mi mogu oni ostavit poziv u postanskom sanducicu,pa da odem i to rijesim ili moram potpisat? opet velim zasto me nije odveo na vadjenje krvi i iskljucio iz prometa na licu mjesta? da sam ga bar napuhala,jer koliko sam procitala na ovom site-u vidim da bih dobila i manju novcanu kaznu i oduzimanje dozvole na 3 mj. i 3 kaznena,a ne 6mj.,5 kaznenih i 3000kn. i sad ja to moram dokazat,a od pocetka sam sumljiva. ja stvarno ne znam gdje je tu logika i kao cu se ja izvuc iz ovoga na posten nacin?
  8. ne, ja sam njemu rekla da ja nisam pila, a da je moj otac popio 4 case vina,jer je rekao da auto smrdi na alkohol, da bi mi on upisao da sam ja rekla da sam u 3 ujutro popila 4 case vina.
  9. hvala vam puno na savjetu i ispricavam se,nije mi bila namjera bit nepristojna,vec me ova situacija muci jer nikad nisam bila u ovakvoj situaciji. prigovor sam poslala odmah jucer i sad cemo vidjet sto ce dalje bit. ljuta sam jer mi je napisao da sam kategoricki odbila test,da sam izjavila da sam ja popila 4 case vina sat vremena prije nego su me zaustavili, rekao da potpisem,bez ikakvog objasnjenja sto i jos se derao na mene cijelo vrijeme. htjela bi da se to sto prije rijesi i da mi se ne uzme dozvola zbog necega sto nisam skrivila i jos 3000kn. uzas
  10. ne razumijem zbog cega mi nitko nije nista odgovorio. jesam li mozda nedorecena?
  11. 9.6.07. vracal sam se sa svadbe sa roditeljima u 4,10 ujutro, zaustavljena sam. ne da su bili bezobrazni,vec jaaaako. policajac je rekao da auto smrdi po alkoholu,i morala sam izac van i puhat. rekla sam im da auto smrdi jer je tata popio(bio je na zadnjem sjedalu),a on meni upisao da sam ja rekla da sam popila u 3 ujutro 4 case vina. nisam znala napuhat alkometar,pa se razderao na mene i rekao e sad je dosta,nakon mojih 4 pokusaja. nikad nisam bila kaznjavana za nista,niti sam pila,niti pijem. na nalogu je jos napisano nesigurnost u govoru, ako jje to nesigurnost.....zivila sam vani 15 godina i malo cudno pricam. i jos su napisalai da sam kategoricki odbila alkotest. uzeli su mi dozvolu po koju idem u utorak. rekao mi je da potpisem taj nalog,pitala sam ga sto potpisujem ,izderao se samo potpisi. na nalogu je model alkometra, nema nikakvih promila upisano,. ako je mislio da sam tako pijana,zasto su me pustili da dalje vozim i zasto me nije vodio na vadjenje krvi???? i dali jos za to mogu dobit kaznu? to za vadjenje krvi sam poslije saznala od pravnika, nista ne znam o nasim zakonima ,jer nikad nisam bila kaznjavana. sto mi je radit? unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija