Jump to content

Dugoročni

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan želim, trebao bih pomoć oko sastavljanja glavnih elemenata i smjernica tužbe za povjeru djeteta tj. što sve takva tužba treba sadržavati, je li bitno koliko je opširna (ima se puno toga za ispričati...), na što treba paziti. Svaka ideja mi je dobrodošla. Hvala.
  2. U okviru izvanparničnog ovršnog postupka predan je zahtjev u svrhu osiguranja viđanja djeteta (privremena mjera). U kojem je roku potrebno uložiti tužbu za povjeru djeteta? Inače, koliko mi je poznato, prema ObZ rok za donošnje privremene mjere je 3 mjeseca.
  3. RIJEKA. Zahtjevno. Nestandardna situacija zlostavljanja požrtvovnog oca (i kolateralno, indirektno, malog djeteta) igrom mačke i miša. Neki aspekti su opsežno dokumentirani i mogu poslužiti kao dokazni materijal. Određeni procesi su već u tijeku. Tražim odvjetnika (odvjetnicu) s iskustvom koji/a će se potruditi pružiti točne pravne informacije i u čiju se opću podršku, kreativnost i trud mogu pouzdati. Osobu koja želi dobiti spor ili se barem potruditi dati sve od sebe. I na ročištu, naravno. Aktivno pomažem, informiram i doprinosim predmetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija