Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

studentprava189

Korisnik
 • Broj objava

  50
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Rad u Austriji

  Pozdrav svima! Radio sam kao pravnik u Njemackoj, sada me zanima koje su pretpostavke za rad u Austriji? Trentutno sam u fazi raspitivanja ,pa je svaka informacija dobrodosla. na odno u Austriji nema pravosudnog kao takvog? Unaprijed hvala!
 2. Likvidacija i brisanje iz Sudskog tregistra

  firma a ima pottrazivanjeprema firmi b. firma a je u inozemstvu. donesena je pravomocna sudska presuda kojom je utvrdjeno da je firma b duzna. onda je isla dostava presude blablabla. a u medjuvremenu je firma brisana i postupak likvidacije je proveden.
 3. Pozdrav svima! Jel se moguce ikako naplatiti ako je nad firmom , koja je duznik, provedena likvidacija i ako je ona brisana iz sudskog registra? Drugo pitanje je ako je to moguce , dal postoji neki roku nakon likvidacije u kojem se treba postupati? Unaprijed hvala!
×