Jump to content

studentprava189

Korisnik
 • Broj objava

  52
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Legalizacija/Komunalni doprinos/ Plan Infrastrukture grada

  Legalizacija je prethodila ovome Rjesenju. Rjesenje se temelji na Planu grada iz 2018. Legalizacija je provedena prije toga.
 2. Bok svima! Zanima me jel ima itko iz Koprivnice ovdje. Naime, dobio sam nakon provedene legalizacije Rjesenje po kojemu treba platiti 40 kn po kubnom metru za Zonu 2. Rjesenje se temelji na Programu izgradnje objekata i uredjaja komunane infrastrukture za 2018.godinu. Pise da ce se sredstva vratiti ukoliko grad ne izgradi objekte i uredjaje?? Nije rijec o neleglnom objektu. Legalizacija je bila provedena zbog nekih bezveznih razloga. Nije rijec o kazni, nego o uskladjivnju kod legalizacije. Isto tako sam stan morao legalizirat koji je drazva bila gradila. Lokacijska i gradjevinska dozvola su postojale prije izgradnje nekretine. Ovo Rjesenje se temelji na nekomm planu za izgradnju infrastrukture i plana grad iz 2018. U istom Rjesenju pise da ce ljudi dobit novac natrag uoliko ne bude izgradjeno. Takodjer je navedeno da je doslo do pomaka iz zone C u zonu B. Kuca je sagradjena sredinom 1990ih Radi se o dosta velikom iznosu pa bi svaka pomoc dobrodosla.
 3. Rad u Austriji

  Pozdrav svima! Radio sam kao pravnik u Njemackoj, sada me zanima koje su pretpostavke za rad u Austriji? Trentutno sam u fazi raspitivanja ,pa je svaka informacija dobrodosla. na odno u Austriji nema pravosudnog kao takvog? Unaprijed hvala!
 4. Likvidacija i brisanje iz Sudskog tregistra

  firma a ima pottrazivanjeprema firmi b. firma a je u inozemstvu. donesena je pravomocna sudska presuda kojom je utvrdjeno da je firma b duzna. onda je isla dostava presude blablabla. a u medjuvremenu je firma brisana i postupak likvidacije je proveden.
 5. Pozdrav svima! Jel se moguce ikako naplatiti ako je nad firmom , koja je duznik, provedena likvidacija i ako je ona brisana iz sudskog registra? Drugo pitanje je ako je to moguce , dal postoji neki roku nakon likvidacije u kojem se treba postupati? Unaprijed hvala!
×