Jump to content

amy.amy1989

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dali postoje velike razlike u naplati potrazivanja izmedu novog i starog zakona? i uredno me se salje na finu da podnesem zahtjev za naplatom potrazivanja
  2. Pa zasto da budem pod ovrhom kad je osoba meni dužna duplo vise, a nagodbu smo predlagali ali osoba pokusava izmusti sto vise novaca s moje strane jer on nema za biber koliko ovrha ima, ili dali mogu protuovrhu napraviti?
  3. Pozdrav, nadam se da cete mi moci pomoci vezano za moj problem. Dali postoji mogucnost prebijana ovrha jer strana koja je ovrsila mene je meni sudskom odlukom troduplo duzna meni, medutim ja kada sam dobila odluku nisam htjela provesti ovrhu jer mi je bilo zao osobe ( radi se o obiteljskom problemu koje se vodi na sudu više od 7 godina i sad se zavrsio). Medutim sada bih htjela pokrenuti tu ovrhu i sada gdje god krenem nemam odgovor na pitanje koje me interesira, jer FINA nikada nije cula za takav slucaj. Znaci moja pitanja su: Dali se ovrhe mogu prebijati, ako je vidljivo iz dokumenata (moje pravomocne presude iz 2010 godine, te sam podigla frisku klauzulu o pravomocnosti) da je osoba meni duzna 100 000 kn + kamate od 2006 godine, a on je mene ovrsio na 27 000 kn?!? Zahvalna na buducim odgovorima
  4. Evo sada su nam poslali mailove da nam je stipendija prosla i da ocekuju uplate ovakve lihvare treba sprijeciti i treba se nesto poduzeti.
  5. Ne nema nikakve zabilješke, a bivši vlasnik se sada pravi grbav ako što se da to se više ne vraća!
  6. Poštovani, imam jedan veliki problem, moj dragi i ja kupili smo skuter, potpisali ugovor sve obavili, i kad smo otišli na policiju riješit do kraja papire, policija ne dopušta se obavi registracija jer bivšem vlasniku skuter je pod ovrhom jer je dužan državi 200 000,00 kn što je nama sada za činiti s obzirom da je motor plaćen, s obzirom da smo napravili i osiguranje i sve samo nam je bio potreban žig od policije da odemo dignuti tablice na tehničkom pregledu?!? Svaki dobar savjet je dobrodošao što činiti. Unaprijed zahvalna
  7. Ja sam bila od onih (ne)sretnika koja je medu prvima dobila pismene ovrhe na kucnu adresu, bez ikakvih poruka prijetnji i neznam sta, ako ti se prijete na mobitel to je nista, ako ti stigne kuci rijesenje odmah se zali na to, ako treba uputit cemo te na odvjetnika. A ako su ti stisli ovrhu bez ikakvog pravnog rijesenja, odmah odvjetniku.
  8. Prošlo mi je točno godinu dana da sam dobila riješenje od ovrhe, za koji dan će biti i kako sam uložila žalbu, i ništa se ne događa, kako sada postupati s obzirom na taj ugovor koji smo potpisali koji bi se ove godine u 4 mjesecu trebao početi plaćati, sto napraviti čovjek nije pametan. Dali netko ima kakav savjet? Kada počinje zastara na žalbe na ovrhu ili to ne postoji? Dali se kao društvo dogovorit uzet odvjetnika i pitati navedenu školu kako mogu nudit jedno radit drugo. Sramota je da živimo u zemlji gdje je "takozvanim školama" dopušteno da prave majmune od mladih ljudi s "Cambridge diplomama" prodavaju muda pod bubrege ma fuj!
  9. Pozdrav, moje pitanje glasi ovako: dali je bolje sklopiti ugovor o dozivotnom uzdrzavanju ili darovni ugovor s obzirom na porez i sve vezano uz te ugovore? Radi se o meni, mami i baki, tocnije na baki je ostalo grobno mjesto koje bi trebalo zastiti od njenog sina i njegovih potomaka jer su baku pokusali opljackati pa se baka sada jadna sudi s njima, pa sada moje razmisljanje je jer se za baku brinemo mama i ja, mama se sudi s istima jer su na prevaru pokusali prodati nekretninu koja je 1/2 bakina, 1/4 mamina 1/4 od tog sina/mog ujaka. Dali je bolje da baka daruje meni taj grob ili je bolje napraviti ugovor o dozivotnom uzdrzavanju pa da poslje smrti bakine taj grob bude moj, jer postoji mogucnost da taj ujak ako baka daruje mami napravi problem i pokusa to osporiti nekako. (jer smo vec dosta toga prezivjeli, oko sudenja i svasta)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija