Jump to content

Anonimno

Korisnik
 • Broj objava

  56848
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

Anonimno je zadnji put osvojio dan veljača 15 2015

Anonimno objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Anonimno

 • Rang
  Anonimni korisnik
 1. solemnizacija-hitno!

  Šta je to točno solemnizacija, zanima me vezano uz stambeni kredit?
 2. Etaziranje?

  Molim da mi netko kaze tko vrsi etaziranje,dakle koga zvati,i koliko to kosta?Ako se etazira zgrada sa vise stanara,da li moraju svi sudjelovati u tome ako nisu zainteresirani trenutno?!Hvala!
 3. Ako netko želi mogu mu poslati program za izračun vojne mirovine, samo neka ostavi mail. Usput me zanima ima li netko rješenje od komisije sa vještačenja za mirovinu da vidim kako to formuliraju, treba mi hitno!
 4. R1 racun

  Pozdrav! Molim nekoga da mi objasni razliku izmedju obicnog i R1 racuna. Hvala!
 5. Dozvola za pristupni put

  Do građevinske parcele vodi javni put (u stvari staza) u dužini od 70 m upisan u katastar kao put, a u ZK kao javno dobro - put. Put je preuzak i treba ga proširiti dijelovima susjednih čestica u dužini od oko 40 m. Za dozvolu građenja kuće treba dozvola za pristupni put u potrebnoj širini. Samo jedan od vlasnika nekoliko susjednih parcela od kojih bi se dijelovi trebali pripojiti putu, NE DA SUGLASNOST za izdvajanje (ukupno oko 80 m2 što čini oko 2% površine njegove parcele). Zbog toga ne mogu dobiti dozvolu za put, a zbog toga onda niti dozvolu za kuću. Što se sve može (treba) učiniti pravnim sredstvima i na zakonit način da bi se ipak ishodila dozvola za pristupni put? - Tužiti vlasnika te parcele? Na koju okolnost i po kom propisu? - Tražiti služnost puta na tih 80m2 njegove parcele? Kako? - Pokušati otkupiti 80 m2? Što onda s tom parcelom od 80 m2? - Tražiti eksproprijaciju tih 80 m2? Nešto peto ili šesto? ... (Očajna i uništena)
 6. molila bih brzi odgovor ako može...da li se može postaviti tužbeni zahtjev u euriima za naknadu štete? tenk ju unaprijed
 7. HEP je stavio trafostanicu u moj teren još davno. Medjutim, to je stara trafostanica i nalazi se sada na 10 metara od bočne strane kuće. Ona zrači. Što ja tu mogu? Oni je neće maknut dok se navodno, ne izgradi još nekoliko kuća pa će, opet navodno, napraviti novu trafostanicu ali na drugom mjestu. Ne znam što to čini našem zdravlju, ali od mnogih sam čula - ništa dobro. Postoji li mogućnost da ih prisilim da je maknu
 8. Imam skoro dvije godine ne plačenih tv pretplata. Prijemnik je odjavljen tako da je zadnja ne plačena pretplata starija od godinu dana. Može li mi hrt poslati ovrhu? Kolika je zastara na ne plačene pretplate? Može li ovrha biti pokrenuta bez mog znanja?
 9. Zna li netko što da radim budući da je želja mog oca bila da bude pokopan u drugom gradu gdje ima svoju obiteljsku grobnicu a moja sestra je tražila da bude pokopan u Zagrebu. Pristao sam na određeno vrijeme a sada ona ne želi da ga preselimo. Mogu li što napraviti???
 10. Molim Vas odgovor da li je moguće nostrificirati diplomu dipl.pravnika (Pravni fakultet u Splitu) u Italiji. Hvala Pozdrav
×