Jump to content

pivodavac

Korisnik
 • Broj objava

  23
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Rad uz mirovinu

  Pa ja sam otisao u starosnu mirovinu, 2015g. onda je to bila starosna 41g. staza i 60g. zivota , znaci da bi ja mogao onda opet radit uz mirovinu.
 2. Rad uz mirovinu

  Otišao sam 2015g. sa 41 g. staža i 60 g. života bez penalizacije, a čuo sam da penziju mogu zadržat i zaposlit se u stranoj državi ( Njemačka ) i tamo se prijavit na njihovu poreznu i mirovinsko i socijalno. Hvala.
 3. Rad uz mirovinu

  Imam pitanje! Dali smijem zadrzati mirovinu u HR i otici u Njemacku radit i prijaviti se na Njemacku prijavu? Hvala.
 4. MIROVINSKO

  Imam pitanje Bio sam u mirovini koju sam zamrznuo i zaposlio se, 11.9.2017. Vidim na platnoj listi da firma uredno uplacuje sva davanja prema drzavi.Imam korisnicko ime i lozinku za ulazak u Mirovinsko HR. Kad sam otvorio racunalo da bi vidio ime firmekod koje sam uredno potpisao ugovor o radu, vidim da te firme nema na popisu , vec samo one firme kod kojih sam radio do mirovine.Zanima me dali mora biti firmauvedena na samom pocetku zaposlenja. Napominje da sam u toj firmi od 11.09.2017. Hvala Ivan.
 5. Započeto premještanje vozila

  Hvala sve jasno platit ću.
 6. Započeto premještanje vozila

  Zaboravio sam napisat da sam trazio parking slobodan i nije za invalide, ali bilo je ispred Japanske ambasade to sam pevidio, a zanima me zasto pise da su zapoceli premjestaj a nisu jer sam stigao na vrjeme.
 7. Molim odgovor, 2015 god. 10 mj. krenuo sam u grad nasao parking slobodan i parkirao vozilo uredno platio i nakon povratka zatekao djelatnike Pauka kako prilaze mom vozilu , ali ka su me vidili odustali su od premjestanja mog vozila. No nakon dvije god. tocno 10 mj. 2017 god. dobio sam cestitku da moram platit kaznu u visini 250,00 kn za zapoceto premjestanje koje nije po meni zapoceto jer su dosli slikali i otisli. Zanima me dali moram platit ili vredi se zalit a pise mi da se mogu zalit ali zalba ne odgada placanje. Hvala.
×