Jump to content

djemba

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Provjereno u HEP-u i zbilja je tako.Na novim uplatnicama je stavljena kamata koja se izračunava na temelju cijeloga duga.Dakle te kamate idu na novim uplatnicama a odnose se na stari dug.Potražio sam savjet jednoga odvjetnika koji je rekao da ništa staroga ne plaćam nego samo nove uplatnice a ako mi pošalju tužbu ili opomenu da im tek onda uzvratim da je 80% u zastari i da moraju otpisati dugove .Problem je u tome što ni on nije sto posto siguran .Što mi je činiti ? Naći nekoga dobrog odvjetnika i platiti mu pa da budem sto posto zicer? Bi ali ne znam niti jednoga ( a da nije u gužvi i sada ne stigne) .
  2. upravo vidjeh da na uplaticama ( novim) koje sam platio pola uplačenoga iznosa se odnosi na kamate koje se izračunavaju preko starog duga ! Da li to znači da sam prekinuo zastaru?
  3. Što reći osim hvala hvala
  4. Zanima me kakva je situacija s računima za grijanje ( toplana). Naime spletom okolnosti ( podstanari) nisu plačeni računi od 11mj 2003 godine do 01.12.2006 . Tužbe za te račune nema pa me zanima jel bar dio može u zastaru ili ne ? hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija