Jump to content

tuznifloki

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, molim vas preporuku za dobrog odvjetnika iz Zagreba za radno pravo. PM molim. Hvala
  2. Rekla bi javni sluzbenik. Promaknuta sam, imam mail gdje to pise - znaci crno na bijelo, al koeficijent nitko nije htio potpisati jer je tada sef bio VD, cekalo se da ga se potvrdi. A on kao nije imao ingerencije ista traziti dok je VD. Njega nazalost nisu potvrdili vec su izabrali novog sefa. Ja sam ostala na promaknutom mjestu al se oko koeficijenta suti. Svaki put kad pitam kazu lobira se, trazi se, da bi na kraju saznala da nije poslan nikakav dopis za mene od novog sefa. A ja sam i dalje u rasporedu, koji radi novi sef, na promaknutom mjestu i obavljam te poslove. Kad sam pocela vise cackati i traziti sad me razmisljaju prebaciti u drugi odjel na mjesto na kojem sam bila prije kako mi ne bi morali dizati koeficijent.
  3. Nije privatna firma. Imam 15 godina radnog staza kod istog poslodavca i imamo kolektivni ugovor.
  4. Postovani, vec vise od 10 godina radim kod istog poslodavca. Prije godinu dana sam promaknuta, (imam crno na bijelo) ali ostala sam na istom koeficijentu. Prije nekoliko mjeseci dobili smo novog sefa koji obecava da ce nesto napravit, ali se nista ne dogada i imam osjecaj da petlja i muti samo da ne bude koefijenata. Isla sam i na razgovor kod sefovog sefa i receno mi je da sef napise za mene dopis i da ce mi se potpisati i ispraviti nepravda vezana za koeficijent. Da bi saznala da me sef zeli premjestiti u drugi resor, sto bi znacilo da me mice sa sadasnje pozicije na drugu, vjerojatno nizu - onu prije promaknuca - i nista od koeficijenta. (Mislim da je to sto trazim svoj zasluzeni koef. najveci razlog za premjestaj.) Oni to pravdaju kao raspodjelom posla. A na moje mjesto bi dosao netko tek primljeni. Ja ne zelim u taj novi resor jer mi je nepoznat. Jel moguce da me samo tako premjeste, sto mi je ciniti, kako da se izborim za svoja prava i imam li ih ovdje uopce... molim vas za pomoc. Hvala, Lp
  5. Poštovani, lijepo bi molila ako mi netko može odgovoriti na ovo pitanje... Pri kupnji kuće digla sam hipotekarni stambeni kredit. U slučaju nemogućnosti plaćanja kredita jasno mi je da slijedi ovrha na kuću jer je pod hipotekom, međutim kako sam vlasnica i manje garsonijere zanima me može li mi banka oduzeti i tu garsonijeru, koja nema veze sa kreditom, ali sam ja vlasnica?!? Hvala.
  6. To mi je jasno. Po meni bi bilo najbolje stan prodati pa se raskusurat, međutim, suprug neće i tu nastaje problem. On se inati, a ja mu stan ne dam, odnosno ne želim mu ostaviti taj stan. Ja bi trebala izaći i plaćati pola kredita za stan u kojem ne živim ja već on s tko zna kime. E ne može!
  7. Poštovani, molila bi pomoć. Suprug i ja smo pred rastavom. Imamo 3,5 godišnje dijete. Složili smo se oko zajedničkog skrbništva, međutim, jedini kamen spoticanja nam je stan u kojem živimo, a koji je pod kreditom, pola na mene, a pola na supruga. Zanima me kako se u tom slučaju (stan pod kreditom pola na mene, pola na njega) rješava podjela imovine? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija