Jump to content

Mihael Korać

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Problem riješen, došlo je do zabune i manjka komunikacije, trebalo je samo komunicirati sa ljudima i sve se riješilo, još su i izašli u susret..
  2. Eh sad je situacija ovakva, osoba koja me prevarila za taj posao je prijavila mene i još neke osobe za koje je znala da su radile taj posao kao i poslodavca za prijevaru, i naveo da je razlog njegove prijevare to što smo mi njemu i mnogima oduzeli monogo više nego što je on meni..jer on meni financijski nije ništa uzeo..imam osjećaj da sam u većem problemu nego on?
  3. a bila bi 3000 kuna..ali to je rad preko interneta, i ne može se procijeniti koja je točna vrijednost..ja sam radio za taj adsum, koji se bave sms tarotom, i realno gledajući sve i jedan korisnik koji pošalje sms poruku je prevaren, jer mi tarot karte ni ne vidimo, nego iz glave izmišljamo što će se kao desiti u budućnosti..a on je došao do skripte po kojoj mi radimo i u kojoj je sve potanko objašnjeno kako raditi sa korisnicima..
  4. Zanima me što sve spada pod ovo kazneno djelo. Mjesec dana sam radio neki posao preko interneta, za čovjeka kojeg ne poznam, znamo se preko facebooka, on je obećavao da će platiti, ali nije ništa platio. Nemamo nikakav ugovor niti išta, samo poruke preko facebooka. Gdje je on obećavao neku plaću i ugovor ali ništa od toga nije bilo. On mene nije osiromašio, niti mi uzeo ni lipu, jednostavno mi je uzeo vrijeme. Sad ne znam da li tu postoji osnova za kaznenu prijavu, prijetio sam mu da ću otići na policiju ali njega to ne zanima, jer smo kao kolega i ja radili za jedan sms tarot chat (saznao je naše podatke i kako je rekao vratio milo za drago, samo što on nama nije uzeo novce, a mi njemu jesmo jer naravno tamo se ne gata nego se mulja).
  5. PProblem je što ih se ne može nazvati, jer nema broja, samo mail. Nitko ne bježi od odgovornosti za podmirivanje obveza ali mi je malo neobičan način njihovog poslovanja. Razmišlja o odlasku na policiju jer su i danas došle prijetnje mailom.
  6. Pozdrav, Prije nekog vremena cura je pozajmila novce od jedne udruge koja daje pozajmice preko interneta. Ugovorene su rate kojima se treba vraćat i sve je bilo ok do petka, još joj nije sjela plaća, a ta udruga joj šalje mailove u kojima joj se prijeti ako do ponedjeljka u podne ne uplati ratu će izgubiti ama baš sve da će se obrušiti na nju na najcrnji mogući način na njenu obitelj prijatelje poznanike, poslodavce. Govore da imaju preslike njenog facebooka. Zanima me što joj je činiti jer plaća joj sjeda u toku tjedna, a ovi ne žele čekati. Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija