Jump to content

gigaset340

Korisnik
  • Broj objava

    30
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Moram prvo na testiranje nemam covid Putovnicu ali svakako ću otići pa provjeriti.
  2. Hvala na pomoći Nisam taj dokument vidio osobno poslje potpisa ali u hep-u su mi rekli da bez takvog potpisanog dokumenta nije moguće prebaciti moj dio priključka na bilo koga
  3. Dokumet je o odricanju mog dijela priključka u korist brata. Njegov zet mi je davao taj papir na potpis ali sam ja odbio to potpisati
  4. Molim pomoći Nasljednik sam 1/3 nasljedstva a brat 2/3. Brat i njegov zet su lažirali moj potpis pa su u hep-u gdje imaju neku vezu priključak prebacili na bratovo ime. Molim savjet ne znam šta mogu posuzeti.
  5. Postoji li mogućnosti da sestra sestri izda punomoć za registriranje ili prodaju auta pa da može upravljati vozilom i van države
  6. Poštovani Ćerka mi odlazi u Austriju pa bi sestri poklonila auto a druga ćerka bi onda meni poklonila svoj punto pa me zanima moramo li platiti 5% poreza prilikom prijepisa ? Hvala
  7. Morate otići u Finu na odjel reklamacija i tamo napraviti reklamaciju zaštićenih primanja . Kad fina pošalje reklamaciju prema vjerovniku rok je 14 dana da vrate novac ili Fina od svojih sredstava uplaćuje na Vaš račun . Tako je po zakonu ali u fini mulhaju sa datumima , ja imam isti problem i od 05 ovog mjeseca kad sam podnio reklamaciju danas tvrde da je to bilo devetog i da rok još teče .
  8. Bio pet puta u mirovinskom i pet puta u fini pa u banci da bi se ispostavilo da mi je zaštićen račun vođen kao za dječiji doplatak a ne za mirovinu iako 15 godina ne primam dječiji doplatak pa su sad pošto ne primam dječiji zatvorili račun. Trebam potvrdu visine zaštićenog dijela mirovine iz mirovinskog da bi mogao napraviti reklamaciju da mi se zaštićeni dio mirovine vratiali oni mi ne mogu izsati jer mi je blokiran račun Ažurirano Pa su sad uspjei u banci odblokirati račun ali potvrdu mogu tek nakon 24 sata napraviti jer u mirovinskom je tek tad vidljivo da mi je račun odblokiran Ažurirano Kažu u mirovinskom da su do sad oko 300 ovakvih slučajeva imali ovih dana .
  9. Zaštićeni račun mi isto nije ugašen sve sam provjerio
  10. Da dvje trećine mirovine mi je sjedalo godinama na zaštićeni račun . Hvala svima
  11. Hvala na odgovoru . Banka me upućuje na finu kao da su oni krivi . Postoji li mogućnosti da zaštićeni dio mirovine ipak bude vraćen ?
  12. Pozdrav Molim pomoć , pod ovrhom sam 5 godina i do kraja godine će sva dugovanja biti namirena . Imam zaštićeni račun i do sada je bilo sve u redu ali danas saznam u banci da mi je fina mirovinu u cijelosti uplatila na blokirani račun tako da mi je cijela mirovina zapljenjena . Ne znam šta mi je činiti jer imam nezaposlenu supeugu i dvoje djece mi isto ne radi .
  13. Da ali pješak dolazkom na pješački je zakonski obavezan stati prije prelaska ceste , a u ovom slučaju je curia pretrčala nekih 6 metara i uletila na cestu kad je vozač već ušao u raskrižje .
  14. Hvala na odgovorima . Vozio sam oko 40 km/h a dozvoljeno je 50 km/h , nesreća se dogodila u večernjim satima u ulici gdje nema škole , vrtića u blizini . I ja sam prof. vozač i znam da se zakon voli vaditi na neprilagođenu brzinu ali da je bilo i milimetar moje krivice policija bi me kaznila i dala na sud .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija