Jump to content

Lifty420

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Susjeda sa 6-7 pasa

    Poštovanje korisnicima foruma, Zanima me što se može poduzeti u vezi susjede koja ima nekih 6-7 pasa i to sve ona mala gamad kada krenu lajati to je za ubiti se ne može se tolerirati koliko je glasno, ja to slušam već godinama i više ne mogu u zadnje vrijeme sam počeo bacati sve što mi dodje pod ruku, možete me osuđivati zbog toga ali ne zanima me, da vas stavim u istu situaciju vidio bih vas, znači zanima me kako se to može riješiti a da ne nastradaju te životinje, i sam imam psa i suosjećajan sam prema životinjama nisu one krive, ali to je i zasrano dvorište i smrdi ona se ne brine uopće o tim životinjama nisu u šetnji bili niti jednom. Radi se o psihički bolesnoj osobi koja je ujedino i kvazi poznata novinarka sa otv,z1 pa prvoj susjedi daje 1000 kuna mjesecno za ''čišćenje'' i ne vjerujem da bih imao njenu podršku (Iako ih udara metlom kada ove nema doma jer i njoj smeta, znači prodana duša). Uz to ima i par susjeda koji se slažu sa mojim mišljenjem. Također ako išta pomaže bavim se glazbom od doma i to j....no lajanje utječe na moju produktivnost i ometa me u obavljanju moje djelatnosti, student sam kada učim također dođe mi da ih podavim ali to se nikada neće desiti jer znam da životinje nisu krive ponavljam .Bio bih zahvalan na bilokakvom savjetu koji mi može pomoći da se taj problem riješi.
  2. E ovako probat ću što kraće, znači kuća podjeljena na tri stana : prizemlje kao jedan stan i 1. kat podjeljen na dva stana od kojih je jedan veći (moje trenutno mjesto stanovanja) i jedan manji koji stoji prazan tu su prije živjeli roditelji. Brat ima cijelo prizemlje za sebe koje je od prilike veličine kao i 1. kat. E sada ja hoću da se kuća dijeli po pola gdje svako dobiva i prizemlje i kat znači spreman sam ustupiti prazan stan na 1. katu u zamjenu za isti prostor u prizemlju ispod moga stana. Naravno kako to inače biva kod nas brat glumi majmuna i želi preuzeti taj praznistan na 1. ka tu bez da meni ustupi iakakv prostor zauzvrat. Podnesen je zahtjev kod odvjetnice za tu podjelu preko suda da sud odluči ali čini mi se da nju boli brga za to nema nikakvih novosti a to već traje godinama kako mogu ubrzati postupak te podjele da dobijem šta mi pripada jer zakonski kuća ide kvadraturom na dva jedna dijela šta ne?
  3. Znači vozio sam se glavnom cestom (Zagreb, Koledovčina ulica kod Elke i Munje) i pri dolasku na križanje sa sporednim cestama koje vode u firme sa ljeve i desne strane (elku, fokus,pegueot) kamion Hrvatske pošte dolazi meni sa lijeve strane, pored znaka STOP, TROKUTA i preko tramvajske pruge uzima prednost autima iz suprotnog smjera i želi se uključiti u moju traku. Ispred mene golf 4 koji nije na vrijeme počeo kočiti i puštati idiota u kamionu nego je nastavio dalje i tu sam zaključio da mu neće dozvoliti uzimanje prednosti nego će produžiti međutim kamion se lagano nastavlja kretati prema nasoj traci i tu golf koči i zaustavlja se i nakon toga ja počinjem kočiti ali neuspješno i zabijam se u auto ispred. Vozio sam 50 na sat sto je 10 iznad ograničenja ali istom brzinom je išao i auto ispred mene i držao sam razmak. Tu prolazim svaki dan skoro i nikad takvo nesto nisam vidio, također nisam imao sudar nikada u životu do danas i oprezan sam vozač, učinio sam sve u mojoj moći da stanem što prije ali vozim fuckin' punta 2002 bez abs-a i ulica je bila malo mokra od jucerasnje kise i valjda sam proklizao zbog naglog kočenja. E sad ja znam da sam kao tehnički ja kriv bla bla ali ovo je čisti domino efekt zbog ''profesionalnog vozača'' koji na tako prometnom mjestu ide uzimati prednost, vozač ispred mene je bio penzioner (kur*eva sreća) i regirao je kako je regirao. Molim savjet šta da napravim lik iz pošte je samo otišao sa mjesta nesreće. Čovjek u golfu je poznanik sa kvarta i nismo popunjavali na licu mjesta žurili smo i jedan i drugi ali znam di živi i reko mi je da dodjem ako treba.Njegovom autu nije ništa meni je malo nastradala hauba i desni far se udubio tj lim koji ga drži. Ceka me nekih 1000 kuna troška za popravak. Postoji li mogućnost da krivac nesreće bude vozač kamiona pošte jer vjerujem da mogu saznati tko je.
×