Jump to content

keoma

Korisnik
  • Broj objava

    99
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je keoma objavio

  1. Znači u mirovinskom određuju omjer i visinu minimalne mirovine. I da li ranjavanje nazovimo bez posljedica utječe na određivanje opće ili profesionalne. Da ne idem u tančine u vezi ranjavanje.
  2. Sve ok i znači ima dvije minimalne inv. Braniteljske mirovine jedna opća a druga profesionalna da li je tako. I za moj mozak je sve to prekomplicirano.
  3. 1963 9g.384 i 27g.na zavodu za zapošljavanje
  4. Onda po tome kada na vršim godine starosti mogu u mirovinu zbog opće nesposobnosti za rad,jer nije dovoljno radnog staža. Badava znači trenutna dijagnoza i sve dosadašnje komisije.
  5. Da bio sam zaposlen i prije služenja jna i neka oni traže "rupe". Mene sada trenutno zanima da li je moguće izvisiti bez obzira na zakon o braniteljima da ne duljim
  6. sve mi nije jasno. Šta znači nedostaje? Imam prijatelja koji ima 6mj.radnog staža a u mirovini je zbog ptsp. Drugi ima 4g.r.staža.Koliko znam količina radnog staža nije bitna ili se nešta promijenilo u zakonu???
  7. Ma ništa. Služio kao i ostali. 83-84g.
  8. Ako može odgovor. Dobio sam dopis od mirovinskog i traže podatke o služenju vojnog roka u jna. Zbog čega ??? Inače predao sam zahtjev za mirovinu na temelju hrvi.
  9. keoma

    Smeće

    Evo danas bio u općini i pitao za odvoz smeća, slivne vode, proračun grada i grobno mjesto. Dugovi se vuku godinama u stvari od kada sam završio kao socijalni slučaj tj. Od 1999g.Dobio sam odgovor da sve ide na ovrhu i da će na kraju općina da mi uzme kuću u kojoj živim 59g.a kuću sam naslijedio od sada mojih pokojni roditelja. Nemam ništa osim te kuće. Da li je to moguće, pitam samo???
  10. keoma

    Smeće

    Jedno pitanje kratko.Da li socijalno ugroženi moraju plačati odvoz smeća "kante" ili ne?
  11. 18200,00 plava laguna prodano za 17800,00 a ostale bumo vidili
  12. Ima tu istine ali mogu se izvući novci ko želi prodati makar večina dionica ne vrijede.
  13. Da se ubacim s pitanjem. Koja je razlika između braniteljske mirovine i najniže braniteljske mirovine i kako se na koji način komu dodjeljuju ???
  14. Da samo što ja nisam u mirovini nego mi je prvi puta a vjerojatno i zadnji.U biti ništa ove godine od riješenja izgleda.
  15. Opet onako usput da ne otvaram temu.Koliko se od prilike čeka na prvi kontakt ili riješenje,pismeni ili usmeni nakon predaje zahtjeva za mirovinu jer biti će da ostaje sve manje vremena a valjalo bi dočekati.
  16. Samo pitam .Ima li smisla ili svrhe pokretati postupak zbog ranjavanja ponovo.Da li se možda promjenilo nešta u korist ranjavanih " bez posljedica" sa novim zakonom
  17. A koja bi vrijednost bila inače,mislim koja cifra se dobiva a prodaja znam ovisi.
  18. Onako usput pitanje. Koliko se od prilike čeka na dodjelu dionica hrvi 1 mj -2,mj 5mj ili???
  19. Da ne otvaram novu pa bih pitao ovdje.Da li ako idem u mirovinu po zakonu o braniteljima sa 20% hrvi igra kakvu ulogu količina radnog staža ili nije bitan staž.Mislim na minimalnu braniteljsku.
  20. Ma opet sve ok i naravno da ima ljutih pa nekada sam i sam ljut ali na sebe i sustav.Ne vidim razloga biti ljut na nekoga zato što je u mirovini i uspio je iskoristiti "benefite" a ja nisam.Svu borbu koju ja vodim od početka sa prvim papirima i da ne pišem povijest valjalo je izgurati a sve to zahvaljujuči sustavu. Točno tako
  21. Bravo o tome govorim status hrvi 3-4 papira međutim sada puno papira samo za ptsp i status hrvi.Onda se išlo zbog ptsp u mirovinu a sada je isto dovoljan ptsp trajno s kojim se ima prolaz za istu.Jer se ide po zakonu o braniteljima a koji je ukinut prije.
  22. Dobro neka bude kako vi tvrdite ali ja znam i poznam ljude koji su samo sa ptsp otišli u mirovinu i to sa min.20% .Nikakvih 10kg. papira itd.U svakom slučaju hvala na raspravi i živi bili. Pozdrav
  23. Ma sve je ok ali Kada sam predavao papire rekli su mi a i napisali pošto je rok prošao po zakonu o branteljima da mi ostali papiri ništa ne znače ako nemam hrvi.U mirovinskom na vještačenju u Osijeku i Zagrebu.Sada kad imam rvi pitam :zašto trebaju ostali nalazi stari i novi??? Ne znam da li je jasno pitanje.Onda su mi napisali da imam rvi išao bih u mirovinu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija