Jump to content

sejicju1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kako napraviti uvid u spis?Postoji li zakonski rok za određivanje pravomoćnosti? Može li tako zaključak biti donesen za 50 godina? kojim je to zakonom određeno?Zna li netko????
  2. Nisam osporio dug,nego njegovu visinu.Kako nisam opomenut da podmirim ostatak duga,nego je pokrenut postupak iako se vidilo da želim podmiriti dug , jer sam ga vraćao.Kako to da se nije po tome ništa odgovorilo, 11 i po godina, i kako je stanje na tekućem, nula???
  3. U 10.mj.2018.dobio sam ZAKLJUČAK o punomoćnosti i ovršnosti rješenja,donesenog po javnoj bilježnici,u prijedlogu za ovrhu iz 2007.godine.Kako je to moguće poslije 11 i pol godina.Ja sam se na prijedlog žaložio tada jer sam platio dio minisa i ostao je dug upola manj a ne kao u prijedlogu za ovrhu.Šest mjeseci prije započinjanja postupka(prijedloga) imao sam duplo veći minus na tekućem.Dva puta do datuma "vjerodostojne isprave" ja sam uplaćivao koliko sam moga,jer sam ostao bez posla..Banka je započela postupak baš sa datumom druge uplate,iako se vidilo da hoću vratiti dugKkao da su namjerno požurili,da me "uhvate"prije nego što vratim dug.Ja sam se žalio na prijedlog i naveo da ne osporavam dug,ali da nije kao u prijedlogu,jer sam većinu vratio.Na moju žalbu nitko se nije očitovao.Ja sam išao u banku, par godina iza, da vidim što je sa tim dugom.Dobio sam nezainteresiran odgovor da je dug "prodan"???Što je sada sa dugom kojiki je i kome ga platiti, jer u zaključku nema podataka, a ni brojevi prijedloga od 2007. nisu točni.Dali postoji kakva zastara.Zaključak o pravimoćnosti i ovršnosti, poslije 11 i po godina. DA U banci, su rekli, da je tekući na nuli,kao da nemam duga???!!!Tko može što pomoći sa savjetom,jer u zaključku piše da nije dopušten pravni lijek???Što dalje???
  4. Podnijeli smo zahtjev za određivanje granice pomorskog dobra Ministarstvu pomorstva i ... ,za predio ispred kuće,i to prije 14 godina.Pored upornog dopisivanja sa više "instanci" (ministarstvo,dorh i komisija za određivanje prijedloga pri Zadarskoj županiji) u obliku požurnica,predstavki i prigovora to još uvjek nije riješeno.Komisija pravi prijedlog koji nije pravno utemeljen a dorh za takav prijedlog granice daje negativno "mišljenje".To tako traje sve vrijeme u par navrata.Mi zbog toga imamo "štetu" jer na nasutom dijelu obale grade kuću pa mi više nismo prvi red do mora.Da je to na vrijeme riješeno toga ne bi bilo.Kako mislim da je to također upravni postupak molim za pomoć kako da "natjeram" koga da se to riješi.Dali se može podnijeti tužba za neriješavanje-sporost,iako nema rješenja na koje bi se očitovali!Odgovorite još koji detalji su vam potrebni jer sam ja za 14 godina skupio "svakakvih" pisanih odgovora ,koji su van "pometi" a ne da su van zakona RH!Molim odgovor za pomoć a i komentar nekoga ako je imao slične probleme!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija