Jump to content

baška

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. MIROVINA

  Hvala, sad ste mi pojasnili.
 2. MIROVINA

  Poštovani, imam nedoumicu vezanu za najavljene nadopune Zakona o mirovinskom osiguranju, naime, zanima me ukida li se dodatak od 0,34% za svaki mjesec duljeg rada (npr. žena navršava 65 godina života i 42 godine staža u 03.mj.2020. i ne želi raditi dulje od 65 godina) ili taj dodatak ostaje i pribraja se mjesecima koje radnik nastavi raditi iznad 65 godine.
 3. Gubitak godišnjeg odmora

  Hvala na odgovoru. Promijenilo se samo ime firme, sve ostalo je isto, i mjesto rada i isti radnici, baš sve. Da nismo dobili nove ugovore ne bi ni znali za nova imena firme. Nisam koristila niti jedan dan godišnjeg za 2018.g.
 4. Radim u firmi od 06.mj.2017. na neodređeno vrijeme. Do sada je firma mijenjala ime tri puta i svaki put smo potpisivali novi ugovor o radu. U 03.mj.2018. rečeno mi je da imam 2 tjedna godišnjeg odmora za 2018.g., a u 04.mj. opet se promijenilo ime firme i odjednom imam samo 6 dana jer je to nova firma. Da li je moguće da ukoliko nisi imao nikakav prekid, radiš neprekidno na istom mjestu, isti je vlasnik, zbog mijenjana imena firme izgubiš dane godišnjeg odmora?
×