Jump to content

Adris

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. E da je tako , nego mi se cini da vise ona " puno zuje malo meda daju ". Iden lec, mislim da je pametnije Veliki Pozz!
  2. Hvala g-man! Stvar je u tome ako se stvar sudski rastegne sve sta bi i trebalo dobit pocicat ce proces.
  3. Meni su kad sam zatrazio dozvolu u inozemstvu izdali njihovu s tim da su provjeravali sa hrvatskim mup-om i na koncu vratili hrv. Vozacku nazad mupu. To je sve sad povezano.
  4. Zahvaljujem "bovu" na odgovoru! S obzirom da dosada nisam imao doticaja sa pravosudnim procesima dali je postupak " sudskog razvrgnuca" dugotrajan (5 i vise godina ) ili se rijesava u roku 1-2 godine? Pozdrav!
  5. Pozdrav svima! Molio bih nekoga savjet. Dakle, nasljedio sam dio stana u kojem zivi osoba koja posjeduje ostatak. Dosad sam od te osobe imao samo obecanja da ce isplatiti me za moj dio stana ali s obzirom na krizu i situaciju u drzavi godine prolaze i nista se ne desava. Od doticne osobe ne vidim volju da se stan proda i da se podjele novci. Jedna od mogucnosti koju vidim je fizicki zakljucat jednu sobu i do daljnjega imati status quo, medutim s obzirom da sam ostao nezaposlen htio bi da me se isplati. E sad pitanje, koji je najbolji nacin za doci do novaca u ovom slucaju. Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija