Jump to content

malecka1991

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan, bila bi zahvalna ako može netko pomoći, čitala sam po netu ali nalazim stvari stare 1-2 godine a trebamo savjet šta napraviti.. Imamo restoran i sobe za noćenje pa nismo sigurni šta je najbolje za napraviti po pitanju životinja-vecinom se radi o psima.. S obzirom da je, ako se ne varam, u Zagrebu gazda lokala dobio kaznu zbog psa u lokalu dal je na kraju zakonom zabranjem ulaz psima u ugostiteljske objekte ili treba bit istaknuto zabranjen ulaz psima (ako gazda tako želi) ili dozvoljen ulaz psima (ako gazda dozvoli ulaz životinjama)?? Čitala sam nešto da svaki grad ima svoje odredbe zakona vezano za to.. dali je to istina (ako je restoran je u Bosiljevu u Karlovačkoj županiji)? Nama dosta gostiju dolazi sa psima pa bi možda i stavili da je dozvoljen ulaz, ako se to može dal trebaju bit neki posebni uvjeti za to npr mjesto za pse, za vodu, hranu..? Čitala sam na jednom forumu kako je u jednom restoranu pas sjedio za stolom, mi bi npr za to i da psi idu na krevete stavili upozorenje da je to kod nas zabranjeno prvo zbog higijene, a drugo jer ipak ne vole svi gosti pse pa im se takvi prizori sigurno nebi bas svidjeli.. Najviše nas muči pitanje inspekcije u svemu tom jer ne znamo šta smijemo po tom pitanju, šta ne.. Hvala... Napomena moderatora : teme su spojene iz razloga što je multipliciranje tema protivno pravilima Foruma.
  2. a znam, da u tome je problem.. kad sam išla raskinut ugovor išla sam kod druge gospođe i kad sam joj rekla da mi je ova dio stvari krivo rekla, na kraju sam joj sve rekla kako mi je objasnila ugovor, ova druga gospođa mi je rekla da mi je ova sve krivo rekla- nažalost da, to nemogu dokazat.. samo me smeta taj način rada, shvatila bi da mi je rekla jednu, dvije stvari krivo, međutim da to nema veze sa ugovorom .. strašno.. i smeta me to što ako ja pogriješim na poslu će mi se skinut sa plaće ili nešto slično, no međutim oni valjda od pogrešaka žive.. naučila sam se pameti i drugi put ću bit više opreznija..
  3. Imam molbu ako mi itko može pomoći ili dati neki koristan savjet; dogovarala sam osiguranje života, znači u slučaju nekih bolesti ili smrti ili kao i štednja u jednom.. međutim sve ono šta mi je gospođa iz osiguranja rekla i predstavila nije točno. znači rekla mi je da nisam obavezna svaki mjesec plaćati premiju, šta nije tako, obavezno je, dogovorena je premija od 300 kuna mjesečno na 10 godina, i rekla je da si koji mjesec mogu i manje uplatit, šta opet nije točno, nego se premija može smanjiti tek nakon dvije godine plaćanja.. rekla je da u slučaju nekih financijskih problema mogu zamrznut štednju, ali opet nije navela da je to moguće tek nakon dvije godine plaćanja.. nažalost moja pogreška je šta sam joj vjerovala i potpisala ugovor.. sad nakon par mjeseci plaćanja kad je došlo do nekih problema da nisam mogla platit, sam ustvari otkrila kakav je ugovor u stvarnosti.. na kraju sam uplatila sve zajedno oko 2000 kuna i na kraju sam morala raskinut ugovor i naravno ostala sam bez novaca.. i još bitno šta mi nije rekla da ako se ne plaća redovito oni sami storniraju ugovor i opet se gube novci.. dali itko zna dali se sad tu može nešto poduzet ili sam nažalost izigrana?? Hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija