Jump to content

palermo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala! Možete li mi još napisati da li je policajac nakon poricanja rezultata sa dregera bio dužan da me pita želim li ići na vađenje krvi? I u kakvoj sam poziciji ako na suđenju policajac kaže da zbog neke druge hitne intervencije nije bio u vremenskoj mogućnosti da me vodi na vađenje krvi??
  2. Nisam bio sam, prijatelj je bio samnom sve vrijeme i on je svjedok svega! Pod "i poricao sam rezultat jer sam bio uvjeren da sam manje popio" sam htjeo reći da količina alkohola koji sam popio nije dovoljna za 1.22 promila alkohola u krvi jer sam znao za malo manju količinu napuhati ispod 0.5, smatram da je povraćanje par minuta prije testa utjecalo na rezultat koji je pokazao dreger i da sam ponovio test nakon 10-15 minuta vjerujem da bi bio drugačiji rezultat kao i da sam išao na vađenje krvi. Na sudu naravno neću poricati da sam konzumirao alkohol(kao što nisam ni policiji, uostalom piše u zapisniku) ali samo smatram da je bilo ispod 1.00 za šta je dosta manja kazna...
  3. Možete li mi objasniti zbog čega je bespredmetno ?! Ja jesam prihvatio ispitivanje ali sam poricao rezultate ispitivanja jer da nisam poricao valjda bi bilo zaokruženo i 4. b) ne poriče rezultate ispitivanja !!!
  4. zaokruženo je samo 1. a) prihvaća ispitivanje
  5. Molim vas za pomoć i pravni savjet!!! prije neke večer policija me je zaustavila, priznao sam da sam popio 4 piva od 0.33 i napuhao sam 1.31 od čega se oduzelo 0.1 pa je na kraju upisano 1.21, kada sam vidjeo zaprepastio sam se i poricao sam rezultat jer sam bio uvjeren da sam manje popio nakon čega sam tražio da ponovimo alko test ali mi nije bilo dozvoljeno! u zapisniku (koji na kraju nisam potpisao) piše da sam zaustavljen u 3.30h i da je testiranje završeno u 3.35h i da sam zadnje pivo popio u 3.00h!!! 1. Pitanje je: ako sam poricao rezultate testa da li su bili dužni da me sačekaju neki kratki period i ponovo me testiraju ili mi ponude vađenje krvi??? 2. pitanje je:ako sam samo par minuta prije nego su me zaustavili povraćao (pivo) da li je to moglo utjecati na rezultat koji je pokazao dreger 6810 ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija