Jump to content

mare74

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moram provjeriti. Navodno je vlasnik komunalnog na sjednici u gradskom vjeću predstavio novi cjenik i to opravdao nekim EU zakonom i činjenicom da se ljeti radi više smeća na plažama pa je odlučio da to ide na teret iznajmljivača.
  2. Ne znam to. Gdje se to moze provjeriti?
  3. Vjerujem da je ova tema vec nekad bila , ali ne mogu pronaci. A trebam pomoc. Dobila sam racun za smeće za mjesec lipanj u iznosu od 471,00 kn. Radi se o kući na moru u kojoj boravim od 20.06.-01.09. I u sklopu kuće su apartmani koje iznajmljujem. Na računu je naznačen broj ležajeva i obračun po broju ležajeva plus naknada koju plaćam cijelu godinu plus obračunate 4 kn po dizanju kante . Zanima me, da li je taj račun zakonit ( dio obračuna po ležajevima)? Koliko sam isčitala iz zakona, temelj za naplatu je volumen kante ili količina otpada. Još moram napomenuti da je ispod obračuna naznačeno da se nove cijene primjenjuju na lipanj, srpanj i kolovoz. Meni to sve skupa izgleda suludo. Molim vas, ukoliko netko zna nesto vise o tome da mi pomogne. Hvala unaprijed
  4. Trebala bih angažirati odvjetnika ili postoji nekakav drugi način da bi došla do otpremnine?
  5. Imam sličan problem. Dakle , riječ je o otpremnini. Molila bih Vas savjet vezano za isplatu otpremnine. Naime, dobila sam poslovno-uvjetovani otkaz (tehnološki višak) nakon 5 god i 8 mjeseci rada kod istog poslodavca. Otkaz sam dobila 13.12.2013. godine. Zanima me da li imam pravo na otpremninu, da li je prošao rok kad sam trebala nešto poduzeti? I što mi je činiti ako imam to pravo? Nisam dobila nikakav obračun otpremnine. Na odluci o otkazu stoji rečenica " Radnik nema pravo na otpremninu". Ja sam potpisala taj otkaz, ali potpisala sam dio da sam ga preuzela.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija