Jump to content

peachwoman

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. koju sam platila ili koju sam trebala platiti?ona zadnja?
  2. na dopunsko ide apsolutna zastara 3 godine jel?od kojeg datuma se to računa?na jednom forumu sam vidjela da je jedna djevojka pisala od dana sklapanja police?ima netko točnu informaciju, ja ne razumijem ovo u zakonu....
  3. Ja sam iskreno ocekivala odgovor i poziv na sud.al ocito nista od toga.danas ih zovem pa da vidim na cemu smo..javim tijek dogadjaja!
  4. Kod mene je situacija takva da nikakve opomene nisam dobivala,osiguranje mi je počelo 6.4.2011 godine..uplatila sam samo 1 ratu . 10.5.2012. dobila sam OBAVIJEST O NE OBNAVLJANJU POLICE I POZIV NA PLAĆANJE PREOSTALOG DUGA u kojem je spomenuto da sam 21.12.2012. primila opomenu KOJU NISAM, jer bi na nju reagirala. Pozivaju me da u roku 15 dana podmirim dug ili da ide sudskim putem. Prijedolg za ovrhu-riješenje o ovrsi dolazi 20.5.2013. na koji sam u roku 8 dana preporučeno poslala PRIGOVOR NA PRIJEDLOG ZA OVRHU. Odgovor nisam dobila nikakav, a danas sam saznala u Fini da su mi sjeli na račun..i šta sad? planiram ih zvati.. Ima netko savjet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija