Jump to content

msimicm

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, Hvala to me i zanimalo, danas mi je bankar rekao da mora pitati svoje pravnike vezano uz troskovnik kao da ne bi bio sukob interesa jer je to kredit 70% ide meni na račun, a 30% investitoru. Nije mi bilo jasno zašto bi bilo zapreke oko izvođenja radova od strane suprugove firme jer sve će tako i tako biti potkrepljeno računima.
  2. Pozdrav! dižem adaptacijski kredit za stan pošto moj suprug ima građevinsku firmu i on će mi obavljati sve građevinske radove predali smo troškovnik izdan od njegove firme banci, bankar mi je rekao da mora provjeriti sa svojim pravnicima da li mi suprugova firma može izdati troškovnik da nebi bilo nekakvih sukoba interesa. Moje pitanje je pošto stan glasi na mene i ja sam jedini vlasnik da li postoji mogućnost da mi suprugova firma neće moći izdati troškovnik za građevinske radove?
  3. Pozdrav! trebam se prijaviti za polaganje DSI , pa me zanima što spada pod poseban dio radim u HZZO-u na računovodstvenom odjelu ? Da li je se to određuje po firmi u kojoj radiš ili ovisno o tome što radiš tamo ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija