Jump to content

drot13

Moderator
  • Broj objava

    12876
  • registrirao se

  • Osvojio dana

    260

drot13 je na 19. travnja zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što drot13 objavi!

Nedavni posjetitelji profila

26821 pregleda profila

Postignuća

Objava pojedinačnog statusa

Vidi sve objave od drot13

  1. Poštovani,

    Molim Vas za pomoć i odgovor.

    Digao sam iz neprofitne organizacije 300 000 kuna i prokockao sam ih. Sada sa obitelji i prijateljima pokušavam skupiti taj novac i dignuti kredite kako bih uplatio novac nazad u organizaciju prije Nove Godine.

    Možete li mi molim Vas reći koje bi bile zakonske posljedice za mene ako ne uspijem skupiti novac do tada, ili ako ne uspijem skupiti cijeli iznos? Koje su posljedice za mene kao osobu koja je uzela novce i priznala da ih je uzela, koje su posljedice za organizaciju ukoliko nedostaju novci na kraju godine i koje su posljedice za druge dvije osobe koje su zajedno sa mnom legalni predstavnici organizacije?

     

    Svjestan sam što sam učinio i da sam ovisnik o sportskom klađenju, pokušavam se izvući iz ovog ponora, našao sam posao u inozemstvu i vjerujem da ću u idućih 4-5 godina vratiti sav novac svima koji će mi sad pomoći. Nadam se da ću uspjeti skupiti cijeli iznos i vratiti ga do kraja godine. Zanima me koje su pravne posljedice ukoliko ne uspijem skupiti cijeli iznos tijekom idućih mjesec dana?

    Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru i pomoći.

     

    Lijep pozdrav,

     

    Ivan

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija