Jump to content

drot13

Moderator
 • Broj objava

  6676
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  86

drot13 je zadnji put osvojio dan lipanj 17

drot13 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

5 pratitelja

O drot13

Nedavni posjetitelji profila

9027 pregleda profila
 1. Primjena zakona

  Ide svima, tj. vide svi (radi se o otvorenoj temi na forumu).
 2. istekla osobna

  U roku par dana, a dobiješ papir da si podnijela zahtjev za promjenom osobne iskaznice. Služi samo kao dokaz da si podnijela zahtjev, a ne kao identifikacijska isprava.
 3. Obrisani su ti prilozi radi osobnih podataka. Ako ćeš ih opet stavljati, molim da obrišeš sve identifikacijske podatke (imena i brojeve). Zahvaljujem.
 4. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Tražio i jedno i drugo i napiši tako, jer ti je to jedino opravdanje za odlazak (nisi uočila, pa nisi niti mislila da trebaš ostati). Znači, priznaješ prekršaj i kaješ se, ali opisuješ okolnost koja je do toga nenamjerno dovela.
 5. premještaj u policiji

  Za to treba suglasnost. U najnovijem prijedlogu izmjena planiraju i to izbaciti.
 6. I to se u ničemu ne kosi s onim što sam napisao. Policiji su podaci o tvojoj ispravi i općenito tvom identitetu dostupni i ako nemaš nikakvih isprava kod sebe. Ne moram te osobno poznavati da bi provjera bila pravilno obavljena. Slažem se, ovo je originalni upit i molim da dalje nastavimo isključivo o tome.
 7. I to je normalan način utvrđivanje identiteta - javiš postaji podatke, oni ti pošalju sliku čovjeka i ako je to on, ok. Ne mora se odmah raditi o poznanstvu/kumstvu.
 8. Posjedovanje droge

  Ono što zovemo "potvrda o nekažnjavanju" se odnosi na kaznene postupke u tijeku i ona ti je čista. Ovo bi ti se vidjelo ako bi netko tražio izvadak iz prekršajnih evidencija, a rehabilitacija nastupa 3 godine od pravomoćnosti (ili plaćene kazne i izdržane eventualne mjere, što je kasnije).
 9. Ako si mu oduzeo prednost, nebitno je udario ti njega ili on tebe...
 10. izvansudska nagodba

  Hattrick, samo da znaš, obrisao sam ti upis radi osobnih podataka u dokumentu, čisto da znaš. Ako ćeš ih ponovno postavljati na ovoj ili drugoj temi, obriši samo osobne podatke i brojeve spisa (znači, sve identifikacijske podatke).
 11. Kome se upućuje žalba

  Na županijski sud putem općinskog suda, što znači da napišeš "Županijski sud u XY", u red ispod napišeš "PUTEM", a ispod toga "Općinskog suda u XY".
 12. Kazna za parkiranje

  S obzirom da se radi o tom općenitom članku, možeš nam staviti link na gugl maps ili sl. da vidimo o kojoj adresi se radi?
 13. Bris usne šupljine

  To ovisi o samim karakteristikama procesa koji se kasnije provodi, ali svi zdravstveni/kozmetički preparati (s dodatno strožim uvjetima za one koji se koriste na sluznicama) bi trebali biti potpuno sigurni za čovjeka (i sterilni), pa ne bi trebali utjecati niti na DNK.
 14. Bris usne šupljine

  Kakav bris? Što se testira?
 15. Alimentacija

  S obzirom da smo to sad riješili, molim da nastavimo dalje s temom. zahvaljujem.
×