Jump to content

Desirederius

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naravno, i receno mi je da imaju moj broj i adresu i da ce tehnicar doci, ali evo vec nije cijeli dan dosao. No neovisno o eventualnom otklanjanju problema ja bih htio raskinuti ugovor pa me zanima je li to moguce..?
  2. Pozdrav. Ovako, imam potpisan ugovor s t-com jos godinu i dva mjeseca, api htio bij ga raskinuti sto prije jer svako malo ostanem bez interneta, a onda automatski i max tv-a i fiksnog telefona. Placam tu uslugu 360 kn a ne zelim vise jer je i preskupo, a i cesce mi ne radi nego radi. Koje su moje mogucnosti i sta tocno da radim?
  3. Pozdrav svima Ovako. Stupio bih u poslovnu suradnju s jednom osobom koja je (neformalni) strucnjak u tom podrucju, ali dosta poznat u RH. Napisao sam vec svoj dio, a dogovor bi bio da on napise drugi dio knjige pa da to objavimo i podijelimo dobit. E sad, ja nisam siguran da ce on pristat na to, pa bih, prije nego sto mu dam detalje svega sto sam napravio i napisao,sklopio ugovor o povjerljivosti podataka tako da on, ako ne zeli siradjivati sa mnom, ne moze samostalno to iskoristiti... Mogu li sklopiti ugovor o povjerljivosti tih podataka koje bi on dobio od mene na tom sastanku? Ako da, moze li se u njega uvrstiti i odredba o naknadi stete..? I treba li ga sastaviti javni biljeznik ili je dovoljno da samo ovjeri potpise? Hvala unaprijed
  4. Pozdrav Ovako: imam studentski žiro račun u jednoj banci i na njemu oko 32 000 kn. Ne radim nego sam štedljiv, tako da je to uglavnom od poklona obitelji itd... Kad sam zadnji put uplacivao (iznos je bio svega 300 kn) zaposlenica me pitala jesam li zaposlen. Valjda joj je bilo cudno sto toliko imam na racunu, ne znam... Zanima me moze li se protiv mene pokrenuti kakav postupak utvrdjivanja porijekla imovine i, ako da, pri kojem iznosu? Takodjer, zanima me je li bolje mozda taj iznos drzati na tekucem racunu? I kako se oporezuje ako sam sebi vrsim uplate, bilo na tekuci, bilo na ziro? Hvala unaprijed
  5. Ne, mislio sam na to koje je najbolje mjesto (web stranica) za oglašavanje nekretnina u RH, te postoji li i neka koja je popularna među EU državljanima?
  6. Ovako... Imam u vlasništvu jedno zemljište koje namjeravam prodati, pa me zanima koja je najbolja stranica za oglašavanje? Postoji li neki specijalizirani site ili moram na Njuškalo? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija