Jump to content

Petra-Petra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Petra-Petra objavio

  1. Pozdrav svima, evo ovako, dobila sam rješenje za ovrhu od komunalnog da moram u roku od 8 dana po primitku istog platiti iznos od 2400 kn. To se još vuče od 2011 godine. Da li oni mogu dostaviti rješenje za ovrhu bez da sam ga ja potpisala? (znači bio je u poštanskom sandučiću) i moram napomenuti da je rješenje izdano od gradskog ureda za prostorno uređenje i komunalnu naknadu ne od nekog odvjetničkog društva kako znaju slati niti od javnog bilježnika. I što je najbolje ja sam se odjavila s te adrese prije 2 godine i kada sam ih kontaktirala (gradsko komunalno) oni imaju uvid u to da sam ja promjenila adresu prebivališta, ali su mi sve jedno pposlali rješenje na staru adresu. Znači ne živim više tamo i što je najgore dobila sam to u ruke taman dok je isteko rok za žalbu. Ja sam svjesna da ja to moram platiti, ali pošto se ne razumijem u neke detalje kako mi mogu to slati na staru adresu? Što da nisam to nikad dobila, oni bi bez mojeg znanja meni sjeli na račun i boli njih briga, bez da to probam nekako uplatiti na rate i rok mi je do kraja 6 mj. jer onda počinje zastara, rješenje je zaključeno s danom 14.07.2014. god, ja sam ga dobila prije cc 2 tjedna krajem 4 mjeseca. Da li mi netko može pojasniti koja su moja prava, da li će meni na kraju neki odvjetnik poslati rješenje za ovrhu ili to mogu oni direktno slati (kao što i jesu (komunalna naknada- grad Zagreb)? Ne znam kako drukčije da to sve sročim, nadam se da nisam zakomplicirala. Hvala u naprijed.
  2. Da jesam, jedina sam nasljednica s tim da imam i brata, ali njemu nisu ništa poslali jer on nije imao nikakvu karticu preko mame.
  3. Bok ljudi, jedno pitanje. Da li Diners osigurava svoje klijente automastki kad postanu član ili se to može svojevoljno napraviti. Hvala
  4. HEEEELP Mama mi je umra prije 2 god. i ostao je dug od Dinersa nekih 24.000 kn. Pošto sam ja isto imala dodatn karticu preko nje dug je dosao meni na naplatu i to prije nekih pola godine. Dobila sam od odvjetnika pisamce da moram platin dug u roku od 8 dana, ali sam se s njima dogovorila da to otplaćujem mjesečno po 500 kn. Oni meni nisu poslali nikakav izvještaj što i kolko je potrošeno novaca na kartici nego samo da sam dužuna pokriti dugove od mame,a kad sam došla u diners oni mene šalju kod odvjetnika jer su to njima prosljedili. Zanima me da li posoji nekakvo obvezno osiguranje u dinersu dok se postaje član ili kako to funkcionira? Ja sam zvala odvjetnike da mi izlistaju trošak, ali naravno da nisu. Koga mogu pitat da li je bila tamo osigurana (u DINERS-u)i da li to osiguranje pokriva dug.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija