Jump to content

miroslavrakovic

Korisnik
 • Broj objava

  18
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Punomoć za registraciju vozila i dr.

  Svakako treba provjeriti, postoje li zakonski preduvjeti, da bi se upravljalo vozilom u inozemstvu a služeći se ovim dokumentom. Lijep pozdrav, Miroslav
 2. Punomoć za registraciju vozila i dr.

  Ovo je punomoć, koju koristim kroz dulje vremensko razdoblje.
 3. kupovina suvlasničkih udjela u nekretnini

  Tako je, dobro ste razumjeli. Nemamo saznanja, o postojanju nekog interesa, treće strane. Svakako moramo imati naumu, kao realnu opasnost iz tog smjera . Iz razloga, jer je natječaj javan.Ja osobno zastupam interes, jednog suvlasnika . Pri tome moram dodati, da su ova dva suvlasnika (9/20) potencijalni konkurenti. Predložili ste da ponudimo 1/3. Možete li to obrazložiti, buduči da je stvarni udio značajno manji?
 4. kupovina suvlasničkih udjela u nekretnini

  Razmatram više varijanti . Nekretnina ima 3 suvlasnika. Jedan suvlasnik ima udio 2/20 ali nikada nije koristio (stanovanjem, novčanom naknadom) svoj dio nekretnine. Druga dva suvlasnika imaju jednake udjele, i koriste predmetnu nekretninu. U slučaju da 2/20 bude prodano trećoj osobi, kako nju uvesti u posjed? Do kakve zbrke može doči ? Predmetni udio je ponuđen na otkup , razmišlja se o prihvačanju , kao i odbijanju .
 5. Molim Vas, da mi netko odgovori i pojasni. Javnim natječajem grad (suvlasnik nekretnine) prodaje svoje udjele u vlasništvu. Navodi da je nekretnina u posjedu druge osobe . U slučaju da dođe do prodaje , koja su prava kupca , a koja dosadašnjeg posjednika (korisnika) ?
×