Jump to content

novaly

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je novaly objavio

  1. Dobar dan! Dobio sam opomenu za platit kaznu od neke firme iz Zagreba (za utjerivanje dugova). Kazna navodno za brzinu u Italiji gdje sam bio prije 2 godine. Kaznu iz Italije nisam nikada dobio pa ne znam sto napraviti. Hvala puno na odgovoru.
  2. Dobar dan, zanima me da li nakon što je završio ovršni postupak, donijeto rješenje i dosuda, uobicajeno da sud donese rjesenje za plaćanje pristojbe za Prijedlog za ovrhu koje posalje ovrhovoditelju? Hvala
  3. Pozdrav, zanima me da li ste nasli rjesenje? Imam naime isti slucaj.....
  4. Samo bi još bi trebala dodati da vozim veliki kufer s instrumentima potrebnim za uzorkovanje i te uzorke prevozim istim vozilom. Hvala!
  5. Od 1. ožujka 2012. ukinulo se pravo na povrat pretporeza za osobna vozila (i gorivo, cestarina itd.) ali što ako to vozilo koristim za obavljanje svoje djelatnosti i bez vozila ne mogu uopce obavljati djelatnost?
  6. Ja nisam vise sigurna, dobila pismo od TZ da treba platiti, fizicka sam osoba. Nazvala Poreznu upravu radi pojasnjenja i oni kazu da svi trebaju placati i dostaviti obrazac u Poreznu.? Da li netko ima pravi info.......
  7. hvala na odgovoru, na zalost nemam ugovor, samo svjedoke... Ima li smisla uopce upustati se u nesto (tuzba) ili bolje zaboraviti i pokusati dobiti novac?
  8. nitko ne moze pomoci sa nekim savjetom sto mi je ciniti?
  9. posudio sam novac prijatelju za kupnju stana, u meduvremenu je preminuo a nije mi vratio novac. Imam ovjereni ugovor o posudbi ali nije navedeno da se posudba odnosi na novac za stan, dogovor je bio usmeni da ako ne vrati dug ja dobivam stan. Bila je ostavinska rasprava, stan su nasljedili nasljednici. Da li postoji mogucnost da ja nekako dobijem stan kao sto je usmeno dogovorena u slucaju da ne vrati dug?
  10. Pozdav, dobio poziv od suda (poziv okrivljeniku) jer nisam na vrijeme platio racun za boravisnu pristojbu. Priznajem nisam na vrijeme platio, u meduvremenu sam naravno platio jer znam da moram, ali nisam dobio nikakvu opomenu ili nesto slicno nego odma poziv od suda? je li to nesto novo?
  11. Hvala na odgovorima, tako sam i ja mislila, predala preporučeno i računala blagdan 6.1. ali očigledno blagdan se ne računa, osim ako je zadnji dan. U rješenju piše da nije dopuštena žalba (čl. 243. st. 4) protiv rješenja....
  12. prekršajni nalog uručen 04.01.2010 prigovor podnijela 13.01.2010
  13. Na žalost, ni ja nisam znala, dobila rješenje da mi se odbacuje prigovor kao nepravodoban. Racunala blagdan i zakasnila 1 dan. Ali, koji rok, 8 dana.....
  14. novaly

    dekanski

    cula sam da od ove godine vise nema dekanskog roka? zna li netko nesto o tome. Inace sam izvanredni student i mislim da necu uspjeti do kraja godine obaviti sve potrebno za upis u 2. godinu. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija