Jump to content

GoldenBrown

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Koliko po tome mogu stajati tako prije nego se izvide? Jer dugim čekanjem polako ide i zastara...
  2. Hvala! Ako znate, jeli istina da prijave koje na Uskoku završe pod šifrom KR-US-... su na neki način nepogodne i guraju se u zastaru?
  3. Mislim na pojedine osobe iz Odjel za USKOK – Kazneni odjel drugog stupnja - suci USKOKA http://www.sudacka-mreza.hr/sudovi.aspx?Search=&ShowID=dir151... koji su rodbinski vezani za tužene osobe, mogu li oni sudjelovati u istrazi i utjecati na istu?
  4. Hvala na objašnjenju... Možete li mi reći što u situaciji kada znate da su suci istrage sa Uskoka povezani rodbinski s nekim od ljudi protiv kojih podižeš prijavu za koju je nadležan Uskok?
  5. Ima li netko tko može objasniti vezu(razliku) Uskoka i PNuskoka? Jesu li to dvije neovisne institucije(službe) ili je to sve jedno? Naime, kome i kako prijaviti pripadnika PNUskoka koji pomaže ljudima koje bi trebao procesuirati? Razumijem kad običnog policajca prijaviš na Uskok, ali što kad je riječ o ovom PNuskok policajcu, tko će njega procesuirati kad je taj više manje na vrhu policijskog hranidbenog lanca i svaka tužba prema njemu ili istraga će vjerojatno biti opstruirana? Dali oni imaju odmah uvide u prijave koje se zaprimaju na Uskoku? Ukratko kako se boriti s takvim, ako moraš... i koliko uopće vjerovati Uskoku, nebi bio prvi put da im cure informacije i opće poznato je da kalkuliraju i politiziraju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija