Jump to content

jednababaroga

Korisnik
  • Broj objava

    126
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Mozete pokrenuti ispravni postupak ili tuzbu protiv prijasnjeg vlasnika, radi utvrđenja da ste vi vlasnik, temeljem tog ugovora.
  2. Pozdrav, Ne mora znaciti da odvjetnik nije predao reviziju na VS samo zato sto ste dobili prijedlg za ovrhu, jer Vas predmet samim primanje, rjesenja postaje ovršan i suprotna strana moze podnijeti prijedlog za ovrhu, iako spis mozda revizijom bude drugacije rjesen. A, najlaksi nacin vidjeti je li podnijeta revizija je otici na sud i pitati
  3. evo, sad nas je troje . I ja sam se javila na natječaj. Tako kolege, vidimo se sutra.
  4. Ja sam odgovarala kod jagode crnokrak, i blago rečeno, žena je fenomenalna. Bar meni. Pitala je stvarno osnovne stvari, nije išla ništa izvan zakona, a ja jedno pitanje nisam uopće znala, iz trgovačkog i zapravo mi je ona objasnila. Stvarno super ispitivać. Postavlja podpitanja, al samo da pomogne, ne da pokopa.
  5. nisam čula za to, al molim boga da se ostvari jer će onda morat ukinit ove šugave bodove
  6. ako dobiješ pitanje iz posebnog dijela, obavezno ti daju zakonski tekst, jer ja sam dobila dva pitanja. uglavnom rečeš ako ima kvalificirani oblik, ili eventualne neke sitnnice koje bi bile bitne, recimo pitanje ubojstvo - mora postojat namjera, pokušaj je kažnjiv, koji je priv oblik, koji je kvalificirani. i to ti je to.
  7. Pliz, ako netko zna odgovor na pitanje br 95. Osiguranje tražbine i mjere. Koliko tu tribqa pričat, šta je dovoljno?
  8. ajme triba će mi znaš koliko sriće.
  9. po logici bi trebalo počet s ustavnim, a ako je bez logike, može s bilo kojim.
  10. Ja sam bila na roku kad je bija spis iz 94, i da, koristila sam zv iz 1996 a ne zovo iz 1991 i dobila 9 bodova
  11. i ono šta sam znala više ne znam
  12. ekipa, čula sam informaciju da ne pitaju samo upravno i radno prvo, nego da su pitali i ustav, eu i org kao prvo. pa nek se samo javi ekipa koja je odgovarala ili slušala da vidim jesu li počinjali od još koje grupe predmeta.
  13. Jel zna tko odgovor na pitanje - Supstitutiranje upravnog akta. Pliz, mozak mi ne radi, ne mogu se više snaći
  14. PRAVA, imaš pravo, ja sam u pon uzela slobodno, i jučer sam prošla puno više nego sam očekivala, i nije me uopće umorila, al danas uzmem po ure i ne mogu više. A i vrime je šugavo, a ja sam pravi meteoropat . Držimo se, možemo mi to. Samo da prođe kako triba.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija