Jump to content

andro112

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala vam ljudi svima pokušat ću tražiti kod pravnice formulare pa ak uspije ok ak ne odustat ću od toga i gotovo!!!
  2. imate li savjet kak da dođem do police ili nečeg u firmi da vidim imam li pravo na odštetu? da kažem šefu neka on proba ili da idem direktoru?
  3. kolektivno smo svi radnici firme osigurani preko CROATIA OSIGURANJA! Molim vas za savjet dali da nakon završetka liječenja odem sam na osiguranje i to prijavim ili da pokušam preko firme? Pravnica u firmi tvrdi da mogu dobiti odštetu samo ako je ozljeda takve prirode da je poslije liječenja utvrđen invaliditet!!! Ja se ne slažem s tim i z ato molim savijet i pompć!!
  4. Da evidentirano je odmah kao ozljeda na radu! Šef me vozio na hitnu i zatim nakon obrade rane u bolnicu na šivanje! Na hitnoj je doktorica napisala prijavu ozljede na radu što je moj šef i potvrdio! Osposobljen sam za rukovanje motornom pilom! Također sam imao na sebi zaštitna sredstva osim štitnika za uši!
  5. ozlijedio sam koljeno na ranome mjestu dok sam motornom pilom rezao drvo! Ozljeda nije teška ali sam morao u bolnicu na šivanje i dobio sam 8 šavova! Sada sam na bolovanju koje je 100% jer je ozljeda na radu! Zanima me dali ću imati pravo na odštetu nakon završetka lječenja
  6. Molim vas da mi savjetujete kakva imam prava pošto sam imao ozljedu na radu! Imam li pravo na odštetu??
  7. kako se žaliti na presudu zbog prometnog prekršaja?????????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija