Jump to content

RijeckoPravo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na veliki petak mi je stanodavac (s kojim imam sklopljen ugovor) upao u stan (provalom) i pokusao sakama utjerati ono sto on mislim da ja njemu dugujem pri cemu sam zadobila lakse tjelsne ozljede i pretrpila veliki strah zbog kojega sada trzam na svaki zvuk oko vrata, napad je prijavljen policiji koja je uz traumatoloski list podnijela prekrsajnu prijavu protiv stanodavca. Nalazim se u Rijeci, kontakt na 099 6542440
  2. Dobro za prijetnje, bitno mi je godinu ipo stanarine koju sam svaki mjesec placala Zar stvarno svaki stanodavac koji najamninu prima na ruke (velika vecina) moze samo tako tuzit podstanare da mu nisu nikada nista platili? Bila sam kod njega 2 ipo godine, zar nikome nije sumnjivo sto je cekao toliko da bi se sjetio da mu nikad nisam placala?
  3. Jeste vi uopce procitali prvi post? Stanodavac je uz prijetnje trazio da mu placam na ruke, da bi sad tvrdio da mu nikad nisam nista platila...
  4. Znaci aneks je valjan i bez ovjere? Lako rec trazi, malo teze dobiti, znaci on je u pravu sve dok ja ne dokazem da sam mu platila? Budem svakako, prosla su tek 2 dana i vikend je.
  5. Ovako, 2012 godine unajmljujem stan i za isti sklapam ugovor o najmu kod javnog biljeznika u trajanju od godinu dana, tokom tih godinu dana uredno vlasniku stana uplacujem najamninu na ziro racun za sto imam potvrde iz banke. Nakon godinu dana ugovor istice i vlasnik stana trazi da mu dalje uplacujem na ruke, na sto se bunim ali uz prijetnju izbacivanjem iz stana pristajem. Na moje inzistiranje pocetkom 2014 se radi aneks o ugovoru o najmu kojim se isti produzuje na neodredeno, ali aneks nije nikada ovjeren kod javnog biljeznika, dali je on na taj nacin valjan? Da bi na kraju ovih dana vlasnik stana dosao dok sam bila na poslu, promijenio brave i zaplijenio sve moje stvari tvrdeci da mu dugujem godinu ipo stanarine (od kad je ugovor istekao, tj od kad je primao na ruke), ja ne mogu dokazati da sam mu platila, on ne moze dokazati da (ni)je primio novce. Pa koje su mi opcije? trazi preko 20.000kn Ako je neovjereni aneks pravno nistavan znaci li to da mu ne dugujem nista nakon isteka ugovora? Ako je neovjereni aneks ipak valjan dokument, sta se moze uciniti s obzirom da nijedna strana ne moze zapravo dokazati da (ni)je platila/primila novce?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija