Jump to content

RIBEK

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tražim dobrog odvjetnika za vođenje krivičnih dijela. Molim da me kontaktirate iva-000@hotmail.com
  2. Molim vas za pomoć. Tražim dobrog odvjetnika za nekretnine sa iskustvome u istome i dobrim rezultatima. Radi se o tužbi protiv izvođača radova za stanove od strane vlasnika zgrade. Mail: iva-000@hotmail.com
  3. Molim nekog da mi pošalje mrimjer otkaza s ponudom izmjenjenog ugovora, ukidamo radno mjesto pa bi čovjeku ponudili novo radno mjesto molim na mail iva-000@hotmail.com. Hvala!
  4. Molim pomoć pri pisanju prigovora na sam prekršaj, da se sa istim ne slažem i sl. I bilo bi super kad bi netko imao primjer prigovora da mi pošalje na mail iva-000@hotmail.com. Riječ je o mojem prijatelju, zaustavili su ga i napuhao je 1.34. dobio je riješenje novčanu kaznu 2000 kn i oduzimanje vozačke na 9 mjeseci. ZAUSTAVLJEN JE NA SPOREDNOJ cesti(samo za stanare), policajci su bili su skriveni iza zgrade, nisu bili na vidljivom mjestu, policajac je napisao da je prošlo 40 minuta od zadnjeg konzumiranja alkohola a konzumirao ga par minuta. Prije je dva puta kažnjavan za prebrzu vožu 15 više od dopuštenog. Javio bi se prijatelj ali trenutno radi pa ne može a do sutra treba predat prigovor. I sad bi trebao napisat prigovor na sam prekršaj ali što napisati? molim pomoć!
  5. ZAUSTAVLJEN JE NA SPOREDNOJ cesti(samo za stanare), policajci su bili su skriveni iza zgrade, nisu bili na vidljivom mjestu, policajac je napisao da je prošlo 40 minuta od zadnjeg konzumiranja alkohola a konzumirao ga par minuta. Prije je dva puta kažnjavan za prebrzu vožu 15 više od dopuštenog. Javio bi se prijatelj ali trenutno radi pa ne može a do sutra treba predat prigovor.
  6. Riječ je o mojem prijatelju, zaustavili su ga i napuhao je 1.34. dobio je riješenje kazna 2000 kn i oduzimanje vozačke na 9 mjeseci. I sad bi trebao napisat prigovor na sam prekršaj ali što napisati? molim pomoć!
  7. Molim pomoć pri pisanju prigovora na sam prekršaj, da se sa istim ne slažem i sl. I bilo bi super kad bi netko imao primjer prigovora da mi pošalje na mail iva-000@hotmail.com. Unaprijed hvala! Pozdrav!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija