Jump to content

ErrorVK

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Potreban mi je odvjetnik za pokusaju ubojstva iz kaznenog djela čl. 110 u vezi čl. 34 kaznenog zakona. Preporukom prijatelja se javljam na ovaj forum kako bih dobio kvalitetne i hitne informacije, i pravne savjete. Osoba sam koja je oštećena. Ujedno moje isprike u vezi postavljene teme ako sam je postavio na pogresnom mjestu. Trenutno zivim u Zagrebu, tocnije na Dubravi. Moj kontakt tel- +358/95/517-99-13 ili na +385/98/922-23-70. e-mail- brooke.ilvana@gmail.com Ujedno zelim napomenuti da sam vremenski ogranicen i nisam u mogucnosti da procima cjelokupni pravilnik foruma, tako da ne znam da li smijem ostavljati kontakt telefon. Unaprijed se zahvaljujem
  2. Pa to i jest moja nedoumica oko mjere zabrana. Iz iskusta govorim da prilikom zabrane upravljanja "B" kategorije imam pravo da vozim "C" + ostale kategori. No kako Vi govorite o teretnim vozilima i kako sam vec procitao u pojedinim clankovima vec Vama navedenog zakona rijec je o dozvoljenoj masi (750kg/7.500kg) Vam nije isto. Stoga sam skrenuo paznju i ocekivao konkretniji odgovor. No Vi ste se bazirali pretezito na onu recenicu koja je po Vama cinila uvredljivom. Iskreno se ispricavam ako sam Vas uvredio, no s svojim zadnjim postom sam htio utvrditi svoje misljenje s strucnom osobom koja je u ovom slucaju Vi. Barem tako smatram.
  3. Dobro, kako zakljucujem da kategorija vozila "C1" pripada grupi vozia cija najveća dopuštena masa iznosi manje od 7.500 kg. Mislim da Vas mogu ispraviti. Mislite na 7.50 tona ili 7.500 kg. Jer po vasem objasnjavanju ja nebih smijo voziti i Ficu.
  4. Kao novi foruma iskoristit cu priliku da sve clanove i da iskazem svoje . Vec sam procitao pojedine postove koji bi eventualno mogli dati konkretne odgovore na moje, u samom naslovu postavljeno pitanje. No nista sto bih upotpunilo moje ne znanje. Stoga cu ponoviti. U slucaju zabrane upravljanja motornim vozilom "C" kategorije, koje kategorije su mi dozvoljene za upravljanje motornim vozilom? Prvenstveno me zanimaju "C1" i "E" kategorija. -napomena: odgovor na postavljeno pitanje mi je jako hitan, jer rijesenje o zabrani upravljanja "C" kategorije namjeravam sutra dan do 12h, tocnije od podneva priloziti svom poslodavcu koji kako predpostavljam nece imati razumjevanja da me ceka narednih 6 mijeseci. Ako sam dobro razumio u predhodno procitanim postovima da u slucaju kontrole sljedi novcana kazna od 5000.00 do 15000.00 kuna i 6. mjeseci zatvora. Unaprijed HVALA na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija