Jump to content

Blondy87

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Blondy87 objavio

  1. Poštovani, imam par pitanja vezanih za skrbništvom nad djetetom. Dijete se je dogodilo iz preljuba, otac želi priznati dijete no majka brani ocu dalje s kime će biti u vezi te prijeti ako ne bude po njezinim uvjetima seli iz države te zabranjuje viđanje djeteta. Zanima me da li majka to može napraviti, jer to smatram otmicom. Da li je bolje odmah na početku tražiti skrbništvo, te kada otac može dobiti skrbništvo nad djetetom? Zanima me isto tako koliko majka može uvjetovati situaciju te koliko će sud ići u korist ocu, odnosno što sve trebam poduzeti da ide. Koja su prava oca? Za sada dijete se tek treba roditi u siječnju no situacija već izmiče kontroli pošto majka koristi dijete kao sredstvo ucijene, te time manipulira! Zanima me kako to riješiti. Hvala Vam.
  2. zanima me dali je policajac bio dužan njega odvesti na otriježnjenje? Ostavio ga je gdje ga je i zatekao sa ključevima i autom, nije li i dalje opasan u prometu?
  3. To je dobio od suca sa prekršajnog suda, da policija diže tužbu i da ne može dobit vozačku dozvolu prije nego završi cijeli proces, nakon toga je došao poziv od prekršajnog suda 27.05 da se pojavi na sudu, i da se predlaže minimalno 12 mjeseci bez vozačke. Dakle nije mi jasna ta sva kazna, prije nije bio nikako kažnjavan.
  4. Poštovani, ocu je oduzeta vozačka dozvola na vrlo čudan način. Naime, dana 05.04. 2014. godine u 23: 30 minuta otac je izlazio iz vozila koje je parkirao i ostavio ispred kafiča, par metara dalje od vlastite kuće. Bio je na stepenicama od kafiča, kad je čuo povike i trčanje iza njega. Okrenuo se je no kako je bio mrak (jer se rasvijeta gasi u 12:30 u mjestu radi štednje) vrlo uplašen gledao je tko viće i trči. Policajac se je trčećim korakom približavao ocu, sa rijećima policajac je. Tražio ga dokumente, te iziskivao da puše. Otac je napuhao 1,61 (iako tvrdi da nije moguće toliko jer je bio u normalnom stanju, i čovjek u tom stanju već pada i ne zna za sebe, no to sad nije moguće dokazat iako ima svjedoke koji su to sve gledali). Policajac mu oduzima vozačku dozvolu, te piše u izvještaju da je osoba zaustavljena u vožnji, oduzima vozačku dozvolu te ostavlja oca sa ključevima u rukama i parkiranim autom pored njega, na stepenicama kafiča gdje ga je i zatekao. Nakon tri dana otac odlazi u policijsku postaju, no tamo dobiva odgovor da dođe 8-mi dan. No osmog dana prima doma kovertu, sadržaja; DA SE MJERE OPREZA PRODUŽUJU DO DALJNJEGA, I NE PRUŽA MU SE MOGUĆNOST DIZANJA VOZAČKE DOZVOLE. Nakon toga, (par dana) dobiva kovertu, sadržaja: POZIV NA PREKRŠAJNI SUD 27.05.2014. Na prekršajnom sudu će biti izrećene mjere, a aptužni prijedlog je da se oduzme dozvola na najmanje 12 mj.. Zanima me, kada da pišem žalbu. Moram još napomenuti da je otac vrlo slabog imovinskog stanja, nije u radnom odnosu niti on, niti majka. Te imaju još i studenta. Kako da na ovo sve napišem dobru žalbu. Unaprijed Vam se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija