Jump to content

predstavnik.stanara

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, u zgradi imamo jednu suvlasnicu stana čije ponašanje uznemiruje ostale stanare i nije u skladu sa kućnim redom. Suvlasnica se ponaša krajnje neprimjereno što podrazumijeva: 1. Uznemiravanje stanara (zvonjenje po vratima kasno u noći, lupanje, puštanje glazbe); 2. Maltretiranje stanara u vidno alkoholiziranom stanju; 3. Ostavljanje smeća na haustoru i bacanja stvari po istom; 4. Potencijalno uništavanje zajedničke imovine (vatrogasni aparati, hidranti, zidovi, itd...). Policija je nekoliko puta bila na uvidu i svjedočili su navedenoj problematici. Budući da se velik broj ostalih suvlasnika žali na dotičnu suvlasnicu, zanima me da li postoji rješenje za ovaj problem. Molim vas za konkretan savjet, da li postoji mogućnost pokretanja procesa isključivanja iz zajednice, tužbe ili nečeg trećeg??? Hvala svima na pomoći!!
  2. Poštovani, molim Vas savjet u vezi "bučne" susjede. Naime, dotična gospođa u kasnim noćnim satima stvara buku u svom stanu, često ostavlja poruke sa vulgarnim tekstom na našim vratima, zvoni apsolutno svim stanarima u ulazu i jednostavno narušava red i mir zgrade. Čak nam je i prigovorila da joj naša vanjska jedinica klime buči (???). Većina stanara imaju problem sa tom istom osobom. Što se može konkretno napraviti po tom pitanju (policija, tužba, zvati predstavnika stanara??) ? Hvala Vam!
  3. Srdačan pozdrav svima, ljubazno Vas molim za pravni savjet / informaciju. Da li je potrebno tražiti dozvolu svih stanara za postavljanje lažnog video nadzora u stambenu zgradu? Naime, za postavljanje pravog video nadzora potrebno je skupiti 100% potpisa suvlasnika stanova, a mene zanima što je sa lažnim video nadzorom?? Naime, cilj nam je "rastjerati" i uplašiti osobe koje se tijekom noći onako "motaju" oko zgrade a sakupljanje svih potpisa je nemoguća misija zbog određenih "mentalnih sklopova" među vlasnicima stanova. Pala nam je stoga ideja ugradnje lažnih kamera - samo je pitanje da li se to smije ili ne. HVALA svima na pomoći!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija