Jump to content

dubravk39

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru, inače bio sam kod gradonačelnice i usmeno mi je obećala stvar riješiti, prošlo je više od 60 dana od zadnjeg sastanka te nakon požurnica i poruka koje sam ostavio ne odgovara..tako da izgleda ostaje mi jedino da uzmem nekog dobrog odvjetnika i krenem na sud.
  2. Pozdrav forumašima, naime imam potrebe za jednim pravnim savjetom, pa nisam siguran da li sam odabrao pravu temu...uglavnom problem je slijedeći... pokušavam već neko određeno vrijeme dobiti pisani odgovor od grada u kojem živim i gdje sam napravio novu kuću, ali me jednostavno ignoriraju. Obzirom da je nastupila zakonska obveza grada kada sam uplatio komunalni i vodni doprinos da grad komunalno uredi područje u kojem je temeljem rješenja o uvjetima građenja napravljena nova kuća, poslao sam im nekoliko mailova i dopisa ali odgovora jednostavno nema. Istovremeno zanemarili su i provođenje komunalnog reda na neobrađenim parcelama uz prometnicu u mojem novom naselju pa me zanima kome jednostavno mogu prijaviti da Grad zanemaruje dopise i mailove te ne želi odgovoriti i provoditi komunalni red. Postoji li neka institucija koja je nadređena Gradu... Hvala
  3. Hvala Vam na odgovoru, ali svakako mi je bitno da mi primanja ostanu ovakva kakva jesu te sam odlucio da necu potpisati novi ugovor o radu obzirom da mi mijenjaju radno mjesto i smanjuju primanja. Uglavnom hvala puno.
  4. Za 4 mjeseca imam pravo na punu mirovinu, zaposlenik sam državne ustanove, te mi je prije dva dana uručen novi ugovor o radu temeljem kojeg me poslodavac raspoređuje na drugo radno mjesto, pa mi samim time i smanjuje koeficjent za plaću što mi atomatski umanuje ukupan prosjek koji je potrban za obačun mirovne. Kako nisam potpisao novi ugovor o radu poslodavac mi je danas uručio rješenje o novom koeficjentu čime mi je smanjen bod i plaća. Ne znam da li je to po novom zakonu moguće.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija