Jump to content

ludigrk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I samo jedno pitanje: što ako Vaš sin jednog dana dođe i kaže Vam: 'Tata, ja sam gay!' - hoćete li ga se odreći? upucati ga? kastrirati? Ja sam jako ponosan na svoje roditelje koji su moju orijentaciju prihvatili bez većih problema - ono što ih je brinulo je strah da ću ostariti sam, no nakon što sam pronašao prijatelja s kojim sam spreman provesti život, jako me podržavaju u toj namjeri! To se zove ljubav, bezuvjetna ljubav i presretan sam što to imam!! Još jedino želim sagraditi ovdje svoj dom zajedno sa svojim dragim, ne želim odlaziti iz Hrvatske. Nadam se da sam Vam uspio objasniti bit Obitelji!!
  2. da, puno toga je u ovim našim krajevima neshvatljivo.. još je više zabrinjavajuće što takvi primitivci koče naš napredak i boljitak - jer smo tako maleni da će nas progutati taj naš primitivizam, 'konzervativizam' isl.. nevjerojatno je koliko možemo biti slijepi i koliko smo skloni gurati stvari pod tepih, negirati sve to... a sve zbog 'ljepote nacije' - nije li i Adolf tako počeo? (nije da ga podržavam, da me se ne shvati pogrešno!!!) mislio sam da će nakon rata stvari krenuti na boje, no često se uhvatim u razmišljanjima kako je zapravo isto (ili još i gore) nego devedesete.... netko će reći, 'odi na zapad ako ti se sviđa život tamo', no ja ne želim... ono što želim je stvarati dom ovdje u raju na zemlji, koji mi prečesto pretvaramo u pakao!!! hanja, hvala na podršci - ovakve poruke ipak daju nekakvu nadu.. lijep pozdrav! koliko kod se trudim shvatiti ljude čiji mentalni sklop ne može u svojoj okolini prihvatiti ništa što je drugačije orijentacije od njihove (takvi su, kakvi su, nisu ni oni krivi), toliko ne mogu vjerovati ovom što sam upravo pročitala, da se u nečijoj glavi homoseksualni odnosi izjednačuju s pedofilijom te da se implicira moguća legalizacija pedofilije!?
  3. Drago društvo!! Moj dečko i ja ćemo se oženiti, u to ne sumnjajte, samo tražimo najprihvatljiviji način (pa čak i u okviru onog zakona 'duševno bollesnih' koje je netko ovdje spomenuo)!! Jedino je žalosno u cijeloj priči što se Hrvatska NIKADA neće pomaknuti od svoje zapadnobalkanske točke i mentaliteta.. nažalost, čak ako i usvoji zakone Europske unije.. (ako uostalom i uspije ući u Uniju!!!).. Nikada nisam pride-paradirao, jer to smatram nepotrebnim, mislim da se puno više može napraviti edukacijom.. no, kod Balkanaca je to drukčije.. čak je i Hitler skužio da su Balkanci šupljoglavci, ali dobri za šljaku pa ih nije odmah ubijao... I za kraj - ovo sa sinom... zaista tragično razmišljanje - odreći se sina zbog njegove seksualne orijentacije?? I tu kod nas nema zakona koji bi Vam oduzeo roditeljska prava zbog nepoštivanja djeteta.... U svakom slučaju - velika većina nas homoseksualaca u Hrvatskoj je tiha... zbog konzervativizma i utjecaja crkve puno je homoseksualaca u braku što uništava odnose unutar obitelji i dovodi do njenog raspada.. Pitajte se postupate li ispravno kada nas želite smjestiti u umobolnice ili zatvor??!! SVIMA KOJI SU IZRAZILI TOLERANTNO I HUMANO RAZMIŠLJANJE, NAJLJEPŠA HVALA, UZ PUNO POZDRAVA!!
  4. Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru i lijepo pozdravljam!!
  5. Haj! Dva gay dečka (jedan HR državljanin, drugi je stranac) željeli bi se vjenčati u Hrvatskoj, ukoliko je moguće?? Ako se vjenčamo u Španjolskoj ili Nizozemskoj, vrijedi li i koji hrvatski zakon koji regulira to pitanje??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija