Jump to content

omicito

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pozdrav ekipa, Radim u jednoj firmi na ugovoru na određeno vrijeme na godinu dana, što znači do sredine rujna. Ugovor nemam namjeru produžiti, iako nadređeni stalno ponavlja da ću dobiti ugovor na neodređeno. S nadređenim nisam u korektnim odnosima i htio sam vas pitati koliko ranije mu moram reći da neću produžiti ugovor? Zasad mu ne govorim ništa jer mi se ne slušaju govori kako radim u najboljoj firmi na svijetu i da nikad neću nać ništa bolje. Što kraće to slušam, to bolje. S početkom listopada me čeka novo radno mjesto, ima li onda potrebe za ikakvim prijavama jer će pauza između radnih mjesta biti oko 15 dana?
 2. Reklama preko pola posta

  Zdravo dragi ljudi, Na legalisu sam domaći, iako nisam pravnik, jako mi je zanimljivo pratiti ovaj forum i jako ga volim! No, zadnjih dana imam problem s reklamama na mobilnom prikazu. Naime, reklame znaju pokriti dio posta, nekad pola, nekad cijeli. Reklame mi ne smetaju, ali mi smeta kad ih ne mogu maknuti i pročitati post. Šaljem i screenshotove
 3. Odjava boravišta

  Ekipa, Imam prijavljeno boravište u Zagrebu do srpnja. Budući da sad za 2 tjedna selim u Split, mogu li u Splitu odjaviti zagrebačko boravište ili baš moram tu u Zagrebu odjaviti?
×