Jump to content

SuZaNaZg

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Vlasnistvo izvanknjizne nekretnine

  Vlasnik je grad Zagreb, za ostape stanare nemamo informacije
 2. Vlasnistvo izvanknjizne nekretnine

  Nemamo
 3. Molim Vas za smjernice kako i sto dalje. Suprug je od pok bake i djeda nasljedio izvanknjizno suvlasnistvo nekretnine i to 8/10 iste. Stan je kupljen i otplacen davne 92 god. Zgrada nije upisana u zemljisne knjige. Od kud uopce krenuti kako bi upisao vlasnistvo?
 4. Ovrha radi alimentacije

  Zna li netko, koliko bi me kostalo da se obratim odvjetniku za rijesavanje cijelog ovog dijela neplacanja alimentacije? Moze i pm
 5. Ovrha radi alimentacije

  Radi, prima placu, vlasnik firme. Kontaktirala sam czss i oni su me ustvari i uputili i predlozili jedino to da predam za ovrhu na fini.
 6. Ovrha radi alimentacije

  Hvala na odgovoru. Znaci mjesec po mjesec, koliko je u kojem ostao duzan? Znate li mozda kako se rijesava pitanje da mu se u buducnosti automatski skida alimentacija, jer ovako stalno odugovlaci, pa nekad na mjesec uplati 100 nekad 200kn, ili najcesce nista...
 7. Ovrha radi alimentacije

  Od czss sam dobila uputu da na Fini predam zahtjev za ovrhu za bivseg muza koji istu ne uplacuje redovno ili ju uplacuje u iznosima kojima on hoce ali nikada ne onoliko koliko je to odredeno. Imam pravomocnu presudu. U zahtjevu Fine postoji stavka da se trazbina naplati u cijelosti ili u dijelu prema specifikaciji. Obzirom da je ipak nesto bilo uplaceno mene zanima dali ja tu specifikaciju moram rucno napisat ili mi ipak treba jos neki papir? Hvala Vam na svakom odgovoru.
×