Jump to content

AndreaZg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zar može ovrha tako brzo doći? Ako se odluče za ukidanje kredita, zar onda ne ide prvo sudski postupak koji ipak traje par godina ili...?
  2. Možete li mi reći koje su posljedice ovrhe? Zanima me postoji li mogućnost za da nekoliko godina mi na naplatu dođu dupli troškovi? Koliko godina taj postupak uopće traje? Ne znam za osiguranje iskreno, moram provjeriti. Trenutno čekam odgovor od banke,tražila sam pauzu ili reprogram duga. Pauzu zato jer navodno bi mi se plaća trebala vratiti na staro početkom sljedeće godine, ali to je vrlo upitno....
  3. Prije 6 godina sam digla nenamjenski kredit koji mi ističe 18.06.2018. godine. Međutim u zadnjih godinu dana više nisam u mogućnosti uplaćivati punu mjesečnu ratu kredita već uplaćujem samo 3/5 potrebnog iznosa. Zvali su mi iz banke da sam na listi za otkaz Ugovora i da trebam hitno podmiriti nastalo dugovanje, što nisam u mogućnosti. Što dalje, koje su mi sad opcije? Ako mi otkažu kredit pretpostavljam da onda idu na utuženje pa na ovrhu, nakon nekoliko godina dok to sve završi? Inače nisu mi u interesu nikakve zastare ili sl, jer novce sam dobila i potrošila i želim vratiti taj dug, ali punu ratu ne mogu uplaćivati jer mi se smanjila plaća i moja banka to zna, pošto kod njih i primam plaću i zanima me koje su sad moje mogućnosti, ako ih uopće imam, hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija