Jump to content

lavica2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lavica2 objavio

  1. Pretopsatvljam da radi kod privatnika, te da nemaju KU. Onda se dani godišnjeg određuju samo prema Zakonu o radu. ½Radnik ima za svaku kalendarsku godinu pravo na pla­će­ni godišnji odmor u trajanju od najmanje osamnaest radnih dana.½ Samo toliko piše o danima godišnjeg odmora. Moj brat je isnstruktor vožnje, kod privatnika i bez obzira na Zakon već dvije godine nije koristio godišnji. Prošle godine je dobio 7 dana NEPLAĆENO. Mora raditi jer imam malu bebu i nezaposlenu ženu...
  2. lavica2

    Plaća tajnika

    Ja imam upravno pravo i 5 godina radim kao tajnica u OŠ. Plaća mi je 4.002,00 kune neto. Stoga pretpostavljam da gore napisani post, odnosno osoba nema vss. Posao je O.k. ali isto tako i naporan. Slažem se da nije za dipl. iur. Pošto sam sada oper na faksu (pravo), nadam se da ću nakon što diplomiram otići iz prosvjete. Kada čujem koliku plaću imaju osobe s vss smatram da moja i nije loša.
  3. U okolici Umaga imam poljprivredno zemljište od cca. 600m2. Mogu li na njemu postaviti kamp kućici i pred njom nadstrešnicu, te tamo boraviti tjedan dana preko ljeta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija