Jump to content

tina1402

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Riječ je o 15000 kn koje je posuđeno tuženiku i koji je priznao dug pred sudom.
  2. Hvala na odgovoru Tuzenik je u radnom odnosu ali vjerojatno placa nije dovoljna da odplacuje dug. Da cu se jos nacekati sam svjesna samo da to ne ode u zastaru
  3. Poštovani, nova sam ovdje i trebala bi malu pomoć. 2013 godine dobila sam presudu na temelju priznanja čime je tuženik priznao utuženu tražbinu i naveo je da će isplatiti dug sa kamatom. To se naravno nije dogodilo. Otišla sam na FINU i predala zahtjev za izravnu naplatu. Do danas dug se ni malo nije smanjio a ja sam tek 12 na popisu isplate duga. Moje pitanje je šta mogu ja uraditi da dobijem svoje novce? Može li se nešto više uraditi ili mi preostaje samo čekanje u nedogled? Dali slucaj može otići u zastaru?
  4. Poštovani, nova sam ovdje i trebala bi malu pomoć. Početkom prošle godine dobila sam presudu na temelju priznanja čime je tuženik priznao utuženu tražbinu i naveo je da će do 8 mjeseca 2013 isplatiti mi dug sa kamatom. To se naravno nije dogodilo. Otišla sam na FINU i predala zahtjev za izravnu naplatu. Nitko mi nije htio reći dali su njegovi računi vec blokirani il ne. Nakon mj dana ponovno sam otišla u FINU kako su mi rekli i tražila sam potvrdu o redosljedu osnove za plaćanje. Tada sam tek doznala da sam 11 po redu a dug ispred mene je dosta veći. Koliko sam saznala nedavno je počeo raditi al taj dug se ni malo nakon godinu dana nije smanjio a ja sam tek 11 na popisu. Moje pitanje je šta mogu ja uraditi da dobijem svoje novce? Može li se nešto više uraditi ili mi preostaje samo čekanje u nedogled?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija