Jump to content

banzek

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da,provjerio i croatia me stavila na listu ali moram kod nekog odvjetnika u varazdinu jer taj slucaj na sudu stoji vec 7 godina,tak da moram s odvjetnikom vidjet sta i kako dalje da se ne zeznem negdje!
  2. Provjereno,croatia osiguranje me bacila na crnu listu postupak je pokrenut 2007 god, i stoji otvoren, sta i kako dalje,?
  3. Nije moglo jer nisam imal jamce,jedino ako nije croatia osiguranje preko rba banke,mada se djelatnica banke kune da nije do njih jer nevidi poveznicu izmedju toga
  4. Pozdrav, da ali napominjem da nemam.blokiran racun i placu uredno primam na tekuci racun,jer rba kredit je otplacen prije par god,a ovaj u medjimurskoj proslu god, i sad vele da je crna listapo auto kreditu zatvorena a druga otvorena, a niko nemoze nac od kud sad ta druga!
  5. Postovani,2006 godine sam podigao kredit u medjimurskoj banci (auto kredit) + u rba digao 1000e za ostale troskove! Otplacivao sam polako sve dok nedugo nakon toga nisam ostao bez posla,mjeseci su prolazili tu i tamo nesto se i uplatilo no medjutim stavili me na crnu listu iz medj.banke! Prosle godine medjimursku je preuzeo pbz,te mi je banka ponudila otplatu kredita sudskom nagodbom na koju sam pristao i uplatio odredjen iznos te zatvorio auto kredit! Crna lista je ostala ali zatvorena! Danas isao u banku raspitat se za drugi kredit kad mi tamo kazu da imam otvorenu (utuzenu) crnu listu na odredjeni iznos,odem u rba,oni vele da je kredit njihov zatvoren i da oni sa tom listom nemaju nikakve poveznice, zvao u zagreb i niko ziv nezna od kud je ta crna lista otvorena? Ja vec par god,radim i uredno primam placu na tekuci racun, bez ikakvih ovrha,ili potrezivanja po racunu! Pa me zanima dal ko zna od kud ta crna lista,i sta sad sa tim napravit? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija