Jump to content

maky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je maky objavio

  1. Ne bih želio moralizirat, ali ipak bih dao svoj skromni doprinos temi. Nekim osobama je zaista lako donijeti tako katastrofalnu odluku. I to s ciljem prikrivanja svojega bluda, još ako ima polusestru časnu koja ističe, bolje da je abortirala nego da se stvara sirotinja. Sami dođite do zaključka, tko je žrtva u društvu u kojem živimo. Oni koji znaju za takva zlodjela ili one koje ih čine? Prikupljajući dokaze za jednu građansku parnicu, usputno sam došao do svjedočanstva više osoba koje pouzdano znaju ( iz prve ruke). Da je osoba IR (M) počinila 9 abortusa i jedno dodatno zvjerstvo, naravno sve to ilegalno uz pomoć seoske „čarobnice“. Apsurdno u cijeloj priči je da iako svi koji su mi i potvrdili navode sve to dobro znaju do u detalje, nitko od istih se ne želi očitovati. Istina je da takva koja čini abortuse strada posebice psihički, vjerujte da stradaju i svi koji se nalaze u njezinoj blizini.
  2. Hvala, Celeste, agent na doprinosu vezano za moja nazovimo ih tako razmisljanja, ali ipak nemogu se slozit s vasim razmisljanjima, oprostite ipak sam direktan i "bez dlake na jeziku", da sto ste napisali da mislite da odricanje nije ostvarivo, kakva je mogucnost da umjesto roditelji stoji staratelji sto donekle odgovara istini ? i sto je s onim tzv. roditeljima koji ubijaju svoju djecu abortus, i ostalo cega smo svi svijedoci nazalost, zavredjuju li takvi da se ih naziva RODITELJIMA, nezasluzujemo li svi slobodu da slobodno zivimo bez tereta na ledjima, oprostite mozda sam malo naporan s ovom temom, ali mislim da je ovo zaista vazno pitanje za danasnje vrijeme, molim dobre ljude koji imaju iskustva s obiteljski pravom, da podjele svoje bogastvo s nama kojima kojima je ono potrebno, hvala jos jednom...
  3. cijenjeni molio bih Vas za savjet i pomoc, naime zelio bih promjenit rodni list, a da na novom ne stoji ime roditelja mozda eventualno kao bivsi staratelji ali roditelji nikako, naime pitao sam "neke" pravnike a vele da u HR. pravosudju to nije izvedivo, naime ja se s tom cinjenicom ne mogu pomirit, nakon sto saam ulozio dosta ljubavi volje a na kraju i novca u njih, izigran sam kao najveci neprijatelj, a ti koji su mi kao trebali biti fizicko-bioloski tj. vrsitelji duznosti roditelja na zemlji, upravo su u fazi razvoda, a u stvari djeca im nikad nisu niti bila vazna, uz sve gore navedeno i cinjenicu da nezelim vise u zivotu nista s njima zajednicki niti da ih vidim, molim vas recite mi kako da maknem s rodnog lista, a iz zivota svakako vec jesam, lijep pozdrav i hvala Velika svim dobrim ljudima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija