Jump to content

mora

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na ovim željama i objašnjenjima,mislim da stvarno neću moći ništa napravit.Pokucala sam na sva vrata do pročelnika i ljudi koji su za to zaduženi ,a njihov odgovor je bio da ona(poslodavac)ne mora to platiti i tako ja nemam svoj novac,sva nekakva imovina je na drugim imenima a ona vjerovatno placa ono sta mora i kamuflira na sve strane,pa se zato pitam dali su u ovoj državi baš svi korumpirani pa kad im daš za tebe ne postoji zakon,kao u ovom slučaju,ja sam samohrana majka i mene baš nitko ništa ne pita a da napravim incest završila bih u zatvoru sa prijavom koju bih odma morala platiti.
  2. Hvala ,napisat cu im pismo o cemu se radi pa ce mo vidjeti hoce li se sta napraviti.
  3. Mogu li se nekom obratiti za to ili moram kopati sama da dodjem do tih kaznenih mjera?
  4. Da nažalost to znam ija ali je pitanje koje mene zanima kako ne postoji nikakav zakon koji ce njega prisiliti da to uplati baš kao i što bi mene prisilili da sam dužna?
  5. Da ta je placa prijavljena jer ja sam samo mjesec dana radila kod njega,ali on nije uplati prihode koje je morao za mene,i duzan je i ja dok on ne plati ne mogu dignuti povrat poreza.Prijavila sam poreznoj upravi a oni kazu da oni ne mogu nista,mislim kako ne mogu pa postoji zakon i za njega,valjda.
  6. poslodavac nije uplatio moj porez vec ga je spremio u djep,ostao je duzan 1600 kn platiti ,da bih ja dobila svoj novac.Dok on ne plati tih 1600 kn ja ne mogu dobiti povrat poreza i nitko ga na to ne moze natjerati. Sta da radim?
  7. oni imaju nekakve primisli o djetetovim potrebama pa to ispadne od 1000-1300 kn,uz tuzbu ona moze nazalost biti i minimalna od oko 400 kn.
  8. Bivši poslodavac je dužan ,zbog njegovog duga ja ne mogu dobiti svoj povrat poreza,za njega ne postoji nikakav zakon,kako ću riješiti svoj problem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija